SEX

3 πράγματα που θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες στο σεξ

Όταν περνάει καλά, περνάς κι εσύ, και τούμπαλιν. Όταν το σεξ είναι χημεία και πάθος, η απόλαυση είναι κοινή κι έτσι μόνο έχει αξία να πέφτεις στο κρεβάτι μαζί του. Η αντρική ψυχοσύνθεση έχει κι αυτή τις ερωτικές της προτιμήσεις. Ναι, έχει απαιτήσεις από σένα. Δεν ξέρω αν θα σου τις εξομολογηθεί, οπότε αναλαμβάνω εγώ αυτή την αποστολή. Είναι τρία βασικά πράγματα που σχεδόν όλοι θέλουν από σένα.

Να εκδηλώνεσαι

Κανένας φυσιολογικός άνθρωπος χωρίς βαθιά ψυχολογικά θέματα δεν θέλει να κάνει σεξ με κάποιον/α που δεν μιλάει, δεν λαλάει, δεν κουνιέται, δεν εκδηλώνεται και γενικώς είναι μεταξύ πτώματος και κέρινου ομοιόματος. Αφέσου, μην ντρέπεσαι. Οι παγοκολόνες έχουν θέση μόνο στο ψυγείο.

Να τον κάνεις να νιώθει όμορφα

Όπως εσύ θες να αισθάνεσαι επιθυμητή και ελκυστική στα μάτια του, έτσι θέλει κι εκείνος. Ποιος δεν «λυγίζει» στα κομπλιμέντα; Να δείχνεις ότι τον θες, να του το λες, να τονώνεις την αυτοπεποίθησή του. Η ώρα του σεξ δεν είναι καθόλου καλή για να κάνεις υποδείξεις και να βγάζεις τα νεύρα σου.

Να νιώθεις άνετα με το σώμα σου

Αυτό βασικά είναι κάτι που πρέπει να ισχύει πάντα και παντού και το θέλουμε όλες για όλες. Κανένα σπυράκι, καμία ραγάδα, καμία ατέλεια δεν μπορεί να μπαίνει εμπόδιο στην ερωτική σου απόλαυση. Και να σου πω και κάτι; έχουν δίκιο. Δηλαδή εσύ δεν ξενερώνεις δίπλα σ’ έναν άντρα που την πιο προσωπική σας ώρα, αντί να σε πλημμυρίζει με φιλιά και χάδια, κλαψουρίζει για την κοιλιά του που πετάει ή για τα μαλλιά που πέφτουν; Μην αυτοσαμποτάρεσαι. Σε θέλει όπως είσαι.