4 πράγματα που αντιπαθούν οι γυναίκες στο σεξ

Main Image

Οι επιστήμονες ρίχνουν φως σε ακόμα ένα σεξουαλικό κεφάλαιο - ταμπού.

Το ιδανικότερο σενάριο στο σεξ, λέει πως όταν σου αρέσει ή δεν σου αρέσει κάτι από αυτά που σου κάνει ο σύντροφός σου, του το λες ώστε να το ξέρει και να το ξανακάνει ή να μην το επιχειρήσει ξανά ποτέ.

Η πραγματικότητα, βέβαια, δεν είναι ακριβώς έτσι, αφού συνήθως η ντροπή, η συστολή της στιγμής και ίσως κάποια αμηχανία δεν αφήνουν ούτε εσένα, αλλά τις περισσότερες φορές ούτε και τον παρτενέρ σου να ομολογήσετε τις προτιμήσεις σας ο ένας στον άλλον.

ADVERTISING

Κάτι τέτοιες άβολες στιγμές θέλει να ξεδιαλύνει και η επιστήμη, γι' αυτό και διεξάγει έρευνες σχετικές με τη σεξουαλική μας ζωή. Ένα brand κοσμημάτων από την Αυστραλία, το Forktip, ρώτησε 5000 ανθρώπους για την ερωτική τους ζωή κι έτσι έχουμε στη διάθεσή μας τέσσερα πράγματα που οι γυναίκες αγαπούν λιγότερο έως και σιχαίνονται, σε σχέση με τους άντρες συντρόφους τους και τη σεξουαλική τους δραστηριότητα.

Ποια είναι αυτά;

1. Οι περίεργοι θόρυβοι

ADVERTISING

2. Πολύ μικρό πέος

3. Γρήγορη εκσπερμάτωση

4. Αλλάζει πολύ γρήγορα στάση

Το πολύ μικρό πέος είναι σίγουρα απογοητευτικό - τουλάχιστον στην πρώτη ματιά. Η γρήγορη εκσπερμάτωση σχεδόν εξηγείται από μόνη της, αφού δεν προλαβαίνεις να το ζήσεις όσο θες, ενώ το να αλλάζει γρήγορα στάση πιθανότατα πάνω που εσύ έχεις βολευτεί, μάλλον δε θα είναι και το ευνοϊκότερο πράγμα στον κόσμο. Ίσως το μόνο που μας κάνει μια κάποια εντύπωση, ή έστω εγείρει κάποια ερωτήματα, είναι οι περίεργοι θόρυβοι.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.