SEX

4 πράγματα που μπορείτε να κάνετε μετά το σεξ (και δεν είναι αγκαλίτσες)

Δεν είμαστε όλες υπέρμαχοι της αγκαλιάς, του χαδιού και του γούτσου γούτσου, ακόμα κι αν νιώθουμε πολύ ερωτευμένες και σαν να έχουμε βρει το άλλο μας μισό. Το να έρχεσαι πιο κοντά με το έτερόν σου ήμισυ μετά το σεξ βέβαια, είναι κάτι αναπόφευκτο, αφού αν σηκωθείς και φύγεις, εσύ ή ο άλλος, τότε χάνεται όλη η μαγεία.

Ακόμα και στις σχέσεις που είναι ξεκάθαρο ότι είναι αποκλειστικά σεξουαλικές, η οικειότητα μετά το σεξ έρχεται αναντίρρητα, γιατί άνθρωποι είμαστε στην τελική, θέλουμε να πούμε και μια κουβέντα. Όχι μόνο ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Για σένα όμως, που οι αγκαλιές μετά τη σεξουαλική πράξη δεν είναι στο μενού των επιλογών σου, υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές που θα σε ικανοποιήσουν εξίσου.

1. Νιώσε άνετα

Δε θες να χουχουλιάσεις, εντάξει το καταλάβαμε. Αντ’ αυτού, μείνετε στο κρεβάτι, δείτε μια ταινία, διαβάστε κάτι, κοιτάχτε μαζί το ταβάνι ή – ακόμα καλύτερα – ο ένας τον άλλον. Μπορείτε να έρθετε πιο κοντά, χωρίς αναγκαστικά να μπλέξετε τα χέρια και τα πόδια σας, μόνο κάνοντας κάτι μαζί και απολαμβάνοντας τη συντροφιά ο ένας του άλλου.

2. Μπείτε για ντους

Μετά το σεξ μπορεί να νιώθεις ότι κολλάς, να έχεις ιδρώσει ή να μυρίζετε κάπως. Αφού τελειώσετε, λοιπόν, γιατί να μην μπείτε μαζί για ένα ντουζάκι; Η πιθανότητα να σαπουνίσετε ο ένας τον άλλον, τα φιλιά κάτω από τους καυτούς ατμούς και τα θολωμένα τζάμια, δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να μεταφέρετε το “μετασεξουαλικό σας πάθος” εκτός κρεβατιού.

3. Μιλήστε

Το “pillow talk” μπορεί να μην υπάρχει σαν δόκιμος όρος στα ελληνικά – αφού έχουμε δημιουργήσει μόνο την αρνητικότατη “κρεβατομουρμούρα” – αλλά είναι κάτι που μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Μετά το σεξ είστε και οι δύο πιο χαλαροί και ευάλωτοι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε πιο άνετα και να δεθείτε περισσότερο, κάνοντας πιο προσωπικές κουβέντες.

4. Κι άλλο σεξ

Το “ακόμα ένας γύρος” είναι πάντα μια καλή ιδέα. Μπορεί να προκύψει ενώ βλέπετε μια ταινία, την ώρα του ντους σας, ή ακόμα κι όταν μιλάτε (ειδικά αν συζητάτε για τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις). Άσε που ακόμα και η αγκαλιά, μπορεί να είναι μια πολύ καλή αρχή για έναν δεύτερο γύρο σεξ.