SEX

5 άβολα πράγματα που συμβαίνουν στο σεξ, αλλά δεν πρέπει να σε φρικάρουν

Οι πάρα πολύ ερωτικές, αισθησιακές και sexy σκηνές που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, μπορούν στην πραγματική ζωή αρκετά συχνά, να διακοπούν από μερικές όχι και τόσο "μάτια ερμητικά κλειστά" στιγμές.

Για όλες τις φορές που σου συνέβη κάτι από τα παρακάτω και κοκκίνησες, ήθελες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί, θα προτιμούσες να βρισκόσουν κάπου αλλού ή να μην είχες κατεβάσει ποτέ το εσώρουχό σου, ένα έχω να σου πω: Ηρέμησε. Συμβαίνει σε όλες μας.

Διάβασε τον πεντάλογο και μη διστάσεις να ταυτιστείς, χωρίς ντροπή.

1. Αέρια που ακούγονται

Μπορεί να συμβεί σε όλες μας και κάποια στιγμή να απελευθερωθεί αέρας είτε από τον πρωκτό, είτε από τον κόλπο σου. Μην σκας, είναι απολύτως δικαιολογημένα, με όλο αυτό το μέσα-έξω, ο αέρας εγκλωβίζεται και πρέπει κάπως να δραπετεύσει. Δυστυχώς επιλέγει αυτόν τον άκομψο τρόπο, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι το οποίο πρέπει να σε κάνει να κουκουλωθείς με το πάπλωμα. Τυχαίνει σε όλους και δεν είσαι η μόνη.

2. Πνίγεσαι όταν του κάνεις στοματικό σεξ

Έχει τύχει σε όλες μας να πνιγούμε και να ακουστεί αυτός ο θόρυβος σαν να ετοιμαζόμαστε να κάνουμε εμετό – που ετοιμαζόμαστε δηλαδή. Μην τρελαίνεσαι, δεν είναι και ό,τι πιο σέξι (για σένα), αλλά μπορεί να συμβεί και είναι απολύτως λογικό. Δεν τον πειράζει καν τόσο όσο νομίζεις.

3. Ατυχήματα με το προφυλακτικό

Μπορεί να σπάσει, να μην ξεδιπλώνει, ακόμα και να ξεμείνει κάπου μέσα σου. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, σίγουρα δεν θα περάσετε και πάρα πολύ sexy στιγμές, αλλά με μια επίσκεψη στο φαρμακείο, όλα μπορούν να λύθούν, χωρίς κανένα άγχος.

4. Απρόσμενη ρώσικη επίσκεψη

Το να σου έρθει περίοδος κατά τη διάρκεια του σεξ, ενώ (νόμιζες ότι) μόλις σου είχε τελειώσει, είναι αρκετά σύνηθες και δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Εκεί θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο και η αντίδραση του παρτενέρ σου, βέβαια, αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθείς στο ίδιο κρεβάτι με έναν άντρα με κατανόηση που δε θα κάνει σαν τρελός για κάτι τόσο φυσιολογικό όπως η έμμηνος ρύση.

5. Έκρηξη σπέρματος

Εντάξει, μπορεί να συμβεί, αλλά μπορεί και να αποφευχθεί αν σου πει απλά δυο λογάκια και φροντίσει να είναι κάπως ευγενικός, προκειμένου να μην γεμίσεις παντού με τα υγρά της εκσπερμάτωσής του. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο για τα μαλλιά σου.