SEX

5 tips για να βγει τέλεια η sexy selfie που ετοιμάζεσαι να (του) στείλεις

Έλα βρε κουτούτσικο, τι ντρέπεσαι; εμάς; όλες τα ΄χουμε κάνει αυτά, ας το παραδεχτούμε. Το να στείλεις στον αγαπημένο σου μία sexy, ημίγυμνη ή ολόγυμνη φωτογραφία σου είναι μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Προσοχή μην κάνεις λάθος τον παραλήπτη γιατί δεν θέλει και πολύ να γίνεις το επόμενο viral, συν μια φροντίδα στα παρακάτω 5 σημεία:

Μην δείχνεις πρόσωπο

Γιατί πολλά γίνονται και οι φωτογραφίες μένουν. Εκτός αν του στείλεις snapchat ή σε κάποια μυστική συνομιλία στο viber ή στο messenger. Αλλά και πάλι, τίποτα μα τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί πως η ωραία η πρόστυχη η selfie σου δεν θα πέσει στο μάτι κάποιου που δεν χρειάζεται. Καλό παιδί είναι, ναι, αλλά επειδή πολλά έχουμε ακούσει να συμβαίνουν, φρόντισε να βγει οτιδήποτε από το κεφάλι και κάτω, ώστε η ταυτοποίηση να είναι κάπως λιγότερο εύκολη. Και τα τατουάζ σου, δεν χρειάζεται να φαίνονται φόρα παρτίδα. Όσο λιγότερα hints τόσο το καλύτερο.

Κάτσε σωστά

Η γωνία είναι το παν, τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ερασιτεχνική φωτογράφηση. Και η πόζα επίσης. Μην το παρακάνεις, η υπερπροσπάθεια δεν είναι σέξι και δεν κάνεις οντισιόν για εξώφυλλο στο Playboy. Όσο πιο φυσική μπορείς, αισθησιακή αλλά ο εαυτός σου πάνω απ’ όλα. Για να το πετύχεις σωστά, τράβα φωτογραφία με χρονοδιακόπτη, τι τα έχουμε τα ρημάδια τα smartphones;

Κάνε μία σχετική επεξεργασία

Μην το πήξεις, ένα φίλτρο, μια βελτίωση, μια αλλαγή στο χρώμα, άντε και μια σχετική διαγραφή στις ατέλειες που χτυπάνε στο μάτι. Το τελευταίο ειδικά εντελώς προαιρετικό. Δεν είναι τυφλός ο άνθρωπος, ούτε πάσχει από αμνησία. Θυμάται το κορμί σου και βασικά αυτό ποθεί, όπως είναι ακριβώς. Βελτίωσέ τη αλλά με μέτρο, μην γίνεις θύμα του photoshop κι εσύ.

Εστίασε στο καλό σου σημείο

Sexy selfie λέγοντας δεν εννοούμε απαραίτητα (ίσως και καθόλου) το εντελώς επίμαχο σημείο σου. Αυτά καλό είναι να μην στέλνονται, απαθανάτισε καλύτερα κάτι λιγότερο προφανές σεξουαλικό. Θες το στήθος σου ενώ κάθεσαι μπρούμυτα, θες το στήθος σου με μαγιό και λίγο κοιλίτσα, θες τα ποδαράκια σου τα μαυρισμένα από πάνω μέχρι κάτω, θες το sexy back σου για background ενώ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελα; Πιο καλλιτεχνικά πράγματα.

Φωτίσου σωστά

Είναι το Α και το Ω για την σωστή φωτογραφία. Για να έχει πετυχησιά η selfie απαιτείται σωστός φωτισμός, δηλαδή μια φυσικότητα, όχι πολύ φως, μην γυρίσεις το τηλέφωνο για να βγάλεις με φλας, χίλιες φορές καλύτερα να επικρατεί ένα ελαφρύ σκοτάδι, για να κάνεις το θέαμα και πιο μυστηριώδες.