6 σημάδια στο σεξ που δείχνουν ότι θα χωρίσετε

Main Image

Όποια πιστεύει ότι το σεξ δεν είναι βασικό σε μια σχέση να σηκώσει το χέρι.

Το σεξ είναι ομολογουμένως πολύ σημαντικό. Πέρα από την ορμονική ανάγκη που σου δημιουργείται και θες να έρθεις σε σεξουαλική επαφή, το σεξ σε μια σχέση δείχνει αγάπη, αφοσίωση, πάθος, πόθο, είναι όπως και να το κάνουμε η μεγαλύτερη απόδειξη οικειότητας και συναισθημάτων ανάμεσα σε δυο ανθρώπους.

Αυτά έβαλαν κάτω και στην Αυστραλία, και ένα brand κοσμημάτων, το Forktip, αποφάσισε να ρωτήσει 5000 ανθρώπους για εκείνα τα σημάδια που σχετίζονται με το σεξ και μπορούν να προβλέψουν ότι η σπίθα μεταξύ σας έχει σβήσει και ανακατεύετε τα κάρβουνα, μέχρι τελικά να χωρίσετε.

ADVERTISING

Στη λίστα με τις ενδείξεις που πρέπει να σε κάνουν να σκέφτεσαι τον χωρισμό, υψηλότερα βρέθηκε η μειωμένη συχνότητα σεξ, που αν δίναμε πανελλήνιες, θα ήταν θέμα "καραSOS".

1. Μειωμένο σεξ

2. Προβλήματα στην απόδοση

ADVERTISING

3. Δεν κάνετε στοματικό σεξ

4. Δεν κάνετε σεξ το πρωί

5. Προτιμά τον αυνανισμό ή να δει πορνό

6. Δεν τρώτε μαζί πρωινό

Αν σε βλέπει και δεν μπορεί να λειτουργήσει, ή σε αγγίζει και σκέφτεσαι τι καλά που θα ήταν να σε έξυνε λίγο εκεί στην πλάτη, τότε μάλλον δεν υπάρχει πια αυτό το κάτι μεταξύ σας. Αρκετά ψηλά σκόραρε επίσης και το πρωινό σεξ, το οποίο ιδανικά ακολουθείται από πρωινό που παίρνετε μαζί στο κρεβάτι (εντάξει ή και στην κουζίνα). Αν, βέβαια, αντί για το πραγματικό σεξ μαζί σου, προτιμά να αυτοϊκανοποιηθεί ή να δει πορνό στο διαδίκτυο, αναρωτιέμαι τι κάνεις ακόμα μαζί του.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.