Αυτή είναι η ηλικία που κάνεις το καλύτερο σεξ (και δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι)

Main Image

Η επιστήμη έχει βαλθεί να μας τρελάνει.

Σε ποια ηλικία η η σεξουαλική μας ζωή φτάνει στο peak της; Πότε κάνουμε σεξ και το ευχαριστιόμαστε περισσότερο από ποτέ; Σε αυτή την ερώτηση βάλθηκε να απαντήσει η 8η ετήσια έρευνα Singles in America η οποία εξέτασε δείγμα άνω των 5.000 ανθρώπων στην Αμερική. Είσαι έτοιμη να μάθεις το αποτέλεσμα;

Έτοιμη ή όχι, η ηλικία που οι άνθρωποι απολαμβάνουν το σεξ στο μέγιστο δυνατό είναι η δεκαετία των 60. Με άλλα λόγια, η έβδομη (ναι, η έβδομη) δεκαετία της ζωής ενός ανθρώπου.

ADVERTISING

Κι ενώ οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα, νεότερα σε ηλικία, ζευγάρια περνάνε καλύτερα στο κρεβάτι, η πρόσφατη έρευνα άλλα λέει και για την ακρίβεια το ακριβώς αντίθετο. Ότι το σεξ, όσο μεγαλώνουμε, τόσο καλύτερο γίνεται.

Μάλιστα, σε ακόμα μια έρευνα που έγινε πάνω στο θέμα της γήρανσης για τη National Commission, συγκεκριμένα οι γυναίκες δήλωσαν ότι στα 70 τους το σεξ ήταν τουλάχιστον τόσο (αν όχι περισσότερο) ικανοποιητικό όσο στα 40 τους. Τρελό, ε;

Inline Image

ADVERTISING

H sex therapist Madeleine Castellanos με έδρα τη Νέα Υόρκη, αναφερόμενη πάντα στους singles, υποστηρίζει ότι το σεξ είναι πιο ικανοποιητικό τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες στην ηλικία των 60 (και κάτι) γιατί η εμπειρία τους σε εκείνη την ηλικία έχει φτάσει στο αποκορύφωμα. Γνωρίζουν τι θέλουν και είναι πιο ανοιχτοί και απελευθερωμένοι να ανακαλύψουν τη δυναμική της σεξουαλικότητας τους.

«Οι περισσότεροι νέοι είναι λιγότερο ανοιχτόμυαλοι και με πολύ μικρή γκάμα εμπειριών στο σεξ, πράγμα που φυσικά εξαρτάται και από τους παρτενέρ τους», ισχυρίζεται η Dr. Castellanos. Και δεν είναι μόνο αυτό. Όπως επισημαίνει η Dr Castellanos όσο μεγαλώνεις, τόσο λιγότερο σε αφορά τι θα νομίζουν οι άλλοι για εσένα.

Παλαιότερη έρευνα του 2007, η οποία δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό The New England Journal of Medicine, διαπίστωσε ότι η πλειονότητα των ηλικιωμένων, είτε παντρεμένων, είτε single, ήταν αρκετά δραστήριοι μέχρι τα 80 τους με πολλούς από αυτούς να αναφέρουν ότι συνεχίζουν κανονικά και να αυνανίζονται και να κάνουν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.