SEX

Αυτό που σε κάνει να ποθείς έναν άντρα πιο πολύ. Δεν πάει ο νους σου.

Λένε πως οι άντρες που ασχολούνται με τα μωρά και τα σκυλάκια- ή έχουν κάτι από τα 2- είναι πιο ελκυστικοί στα γυναικεία μάτια και κερδίζουν πιο εύκολα μια θέση στην καρδιά τους γιατί παιδί ή ζωάκι υποδηλώνει έναν άνθρωπο τρυφερό, με καλή ψυχούλα, δοτικό και όχι εγωκεντρικό. Όλα αυτά στη θεωρία πάντα. Εντάξει, όσοι είναι μπαμπάδες, κυριολεκτικά και μεταφορικά, έχουν κάθε λόγο να υπερασπίζονται το προαναφερόμενο κλισέ. Αλλά έχουμε κι έρευνα πλέον. Ισχύει κορίτσια, ο άντρας αυτός είναι πιο ποθητός.

Έρευνα της αμερικανικής εταιρείας Petsies κάλεσε 1000 γυναίκες και τους έδειξε φωτογραφίες αντρών με ή χωρίς σκύλο.  Σε ποσοστό 13,4% οι άντρες με σκύλο φάνηκαν πιο ελκυστικοί και σε 23,8% περισσότερο σέξι από εκείνους που δεν είχαν να επιδείξουν τίποτα από τα 2.  Η εξήγηση που προέκυψε είναι πως οι γυναίκες θεωρούν πιο έμπιστους και έξυπνους τους άντρες με σκύλο.

Η συγκεκριμένη έρευνα ήρθε και κούμπωσε πάνω σε μια παλαιότερη, σύμφωνα με την οποία οι οι γυναίκες προτιμούν άντρες με σκύλους για μακροχρόνιες σχέσεις, καθώς κάτι τέτοιο δείχνει ικανότητα φροντίδας, υπευθυνότητα και εξωστρέφεια.