SEX

Οι 5 ερωτικές κινήσεις που θα τον τρελάνουν

Αν πιάνεις τον εαυτό σου να αναρωτιέται τι είναι αυτό που θέλουν οι άντρες στο σεξ, αλλά ντρέπεσαι να τους ρωτήσεις, θα σου πω εγώ. Πρώτα απ' όλα δεν θέλουν μόνο ένα πράγμα προφανώς, αλλά ούτε και καμία αράδα υπερφυσικών ικανοτήτων. Αναφέρω ορισμένα που ίσως να μην είχες σκεφτεί, παρακάτω, ώστε να περνάει εκείνος καλά- κι εσύ ακόμα καλύτερα, που είναι και το βασικό μας μέλημα βεβαίως βεβαίως-.

Σπεύδε βραδέως

Αυτό το “αργά και βασανιστικά” mode μπορεί να μην είναι η πρώτη, αυθόρμητη τοποθέτησή του στο σεξ- γιατί δεν κρατιέται το πουλάκι μου- αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αντιλαμβάνεται και δεν χαίρεται όταν επιχειρείς να του βγάλεις το λάδι με τα καψόνια σου. Το θέλει και το περιμένει να μην βιάζεσαι γιατί οι ταχύτητες του αισθησιασμού είναι πάντα η πρώτη-δευτέρα, ειδικά στα προκαταρκτικά. Μετά δώστε του να καταλάβει.

Γύρνα πλατούλα

Κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, εκεί στις αγκαλίτσες και τα φιλάκια, γύρνα στο πλάι ή εντελώς μπρούμυτα. Μ’ αυτή την “παθητική” στάση είναι σαν να του λες να ασχοληθεί με το πίσω μέρος του κορμιού σου. Του δίνεις πρωτοβουλία χωρίς να σου την έχει ζητήσει.

Πόζα στον καθρέφτη

Οτιδήποτε συμβαίνει μπροστά στον καθρέφτη, θα του αρέσει. Αυτός ο ναρκισσιστικός ερωτισμός λειτουργεί αφροδισιακά και για τους δυο σας. Για να μην πούμε πόσο κινηματογραφικό είναι όλο αυτό. Αν δεν υπάρχει καθρέφτης μπροστά από το κρεβάτι, πάρτε τα ποδαράκια σας και πηγαίνετε εσείς στον καθρέφτη έτσι για αλλαγή, να ισιώσει και λίγο το στρώμα που έχει κάνει γούβα (ξεκουνήστε λίγο κοινώς).

Σε θέση ισχύος

Το σωστό αρσενικό εκτιμά τη γυναικεία πρωτοβουλία στο σεξ και το δείχνει. Μία τέτοια κίνηση είναι η παρακάτω: Εκεί που είναι ξαπλωμένος ανάσκελα, κάτσε απαλά πάνω στο πρόσωπό του. Για να σου το πω πιο σωστά, πάρε θέση “επιβολής” και διεκδίκησε το στοματικό σου.

Σεξ εδώ και τώρα

Ωραία τα προγραμματισμένα, ναι. Με τα σωστά εσώρουχα, τα φρεσκοπλυμένα κορμιά, τα κεριά και τα λιβάνια να καίνε δίπλα σας, ΑΛΛΑ και τα αυθόρμητα έχουν πελώρια χάρη. Μην είσαι ψυχαναγκαστική, το σεξ είναι ωραίο όταν γίνεται απρόοπτα, εκεί που κάθεστε στον καναπέ κουρασμένοι από τη δουλειά και το μόνο πράγμα που δεν περιμένει από σένα είναι να του χιμήξεις, ίσως γιατί την τελευταία φορά που πήγε να κάνει κίνηση σε “λάθος” στιγμή, εσύ άρχισες τα “ώχου βρε Κώστα άσε με τώρα, όρεξη έχεις;” Λέγεται “έκπληξη” φίλη μου, και δεν έχει μόνο τη μορφή δώρου ή πάρτι γενεθλίων.