SEX

Όσα θέλουν οι άντρες στο σεξ, σύμφωνα με νέα έρευνα

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε περισσότερους από 2000 ενήλικες στις ΗΠΑ σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις, των αντρών είχε ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Οι ερευνητές της Σχολής Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου της Indiana, βρήκαν ότι ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα είναι από τις πιο ελκυστικές, σεξουαλικές συμπεριφορές μεταξύ αντρών και γυναικών, σε αντίθεση με ό,τι πιστεύαμε ως τώρα, πως δηλαδή οι άντρες κατακρίνουν αυτό το είδος σεξουαλικής δραστηριότητας.

Τα φιλιά, οι αγκαλιές και τα χάδια, σε αντίθεση με τα στερεότυπα, αποτελούν τις πιο ελκυστικές συμπεριφορές ακόμα και για τους άντρες. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα που ζητούν περιλαμβάνει περισσότερα φιλιά κατά τη διάρκεια του σεξ, γλυκά και ρομαντικά λόγια, να δημιουργούν ρομαντική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο κλπ.

975 άντρες και 1.046 γυναίκες, ηλικίας 18-91 ρωτήθηκαν για τις σεξουαλικές συμπεριφορές που τους αρέσουν και ποιες είχαν δοκιμάσει. Το 91% των συμμετεχόντων αυτοπροσδιορίζονται ως ετεροφυλόφιλοι.

Το 43% των αντρών και το 37% των γυναικών έχουν δοκιμάσει το πρωκτικό σεξ. Το 65% των αντρών έχει στείλει γυμνές ή ημίγυμνες φωτογραφίες, ποσοστό 11% υψηλότερο από αυτό των γυναικών. Το 21% των γυναικών ανέφερε ότι δεν έχει αυνανιστεί, ενώ αντίστοιχα οι άντρες είναι στο 8%. Ένα τέταρτο των αντρών είπε στους ερευνητές ότι έχουν δοκιμάσει το πιπίλισμα ή το γλείψιμο των ποδιών, σε σύγκριση με μία μόνο στις δέκα γυναίκες.

Η ισότητα χτύπησε σε ό,τι έχει να κάνει με τις πιο kinky προτιμήσεις, όπου οι προτιμήσεις ήταν ίσα μοιρασμένες για το spanking, το μαστίγωμα, τον “συνεργατικό αυνανισμό”, το role playing, το bondage, το στοματικό σεξ και το σεξ σε δημόσιο χώρο.

Οι πιο διαδεδομένες και αρεστές σεξουαλικές συμπεριφορές πάντως, ήταν όσες είναι συνδεδεμένες με τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα. Το 39% και των ανδρών και των γυναικών δήλωσαν πως το να λένε/ακούν γλυκά ή ρομαντικά πράγματα κατά τη διάρκεια του σεξ είναι κάτι που τους αρέσει πολύ, και το 33% βρίσκει εξίσου ωραία την ιδέα του “να κάνεις την ατμόσφαιρα πιο ρομαντική”. Το 52% βρίσκει πολύ ελκυστική την ιδέα της αγκαλιάς.

Γλυκούληδες.