SEX

Τα 3 sex tips που θα σώσουν τη σχέση σου

Unsplash

Το παθαίνουν όλοι, αργά ή γρήγορα. Ο χρόνος φέρνει αγάπη και οικειότητα, αλλά κλέβει από το πάθος. Μην ματαιοπονείς, όλα διορθώνονται, αλλά χρειάζεται θέληση, και τρόπος και μια μικρή στρατηγική. Οι παρακάτω 3 δεν/θέλουν/κόπο/θέλουν/τρόπο συμβουλές, aka sex tips, μπουμπουνίζουν και πάλι τη φλόγα του έρωτά σας, εγγυημένα πράγματα.

Σήκω και φύγε

Όχι, δεν θα τον εγκαταλείψεις, ένα ταξιδάκι θα πας με τις φίλες σου, να λείψετε λίγο ο ένας στον άλλο. Αν μένετε μαζί και άρα κοιμάστε κάθε βράδυ δίπλα δίπλα, σπάσε τη συνήθεια και τον ψυχαναγκασμό που σε κατατρώει κι ένα βράδυ μείνε σε μια φίλη σου ή πήγαινε στο πατρικό και κάνε bonding με τη μαμά. Επιδίωξε μια χιλιομετρική απόσταση και ενίσχυσε την επικοινωνία μεταξύ σας. Έτσι σώζονται τα σπίτια και δεν κλείνουν.

Βγείτε ένα ραντεβού

Θυμάσαι καθόλου εκεί στην αρχή της σχέσης που παρφουμαριζόσουν 5 τέρμινα για να βγεις μαζί του; Τι άγχος, τι ανυπομονησία, τι προσμονή είχες για να δεις τα μούτρα του; Προσπάθησε να το αναβιώσεις- όσο γίνεται- προτείνοντάς του να πάτε για ένα ποτό μονάχοι σας. Λογικά δεν το κάνετε και πολύ συχνά. Φάε καλά, θα πιεις λίγο παραπάνω. Και φλέρταρέ τον. Θα πάρει μπρος κάποια στιγμή.

Μίλα του

Αν ξεκινήσεις την κουβέντα με “Κώστα άκου να σου πω, δεν κάνουμε πια σεξ, δεν με θες, τι συμβαίνει, τι ΠΡΟΒΛΗΜΑ υπάρχει”, πάει το χάσατε το τρένο και το κορμί πατριώτη. Όταν λέμε μίλα του, εννοούμε να του πεις μία καλή κουβέντα, να του δείξεις πόσο τον γουστάρεις, να τον πάρεις με το καλό κι όχι να θίξεις την κατάσταση σαν να είναι προβληματική. Καμία ταραχή, πες του πόσο τον θέλεις, μην τον αντιμετωπίζεις ως δεδομένο. Είναι μία καλή αρχή για να ξαναβρείτε ό,τι έχετε χάσει.