SEX

Τα πιο ενοχλητικά πράγματα που κάνει ένας άντρας στο σεξ

Δεν ξέρεις αν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Κακό timing και για τα δύο προφανώς, ειδικά όταν αφορμή είναι η συμπεριφορά του παρτενέρ σου. Αλλά έλα που την ώρα του σεξ κάνει κάποια πραγματάκια τα οποία σε κάνουν να κοιτάς το ταβάνι με απόγνωση και να μετράς ανάποδα από το 20 για να μην αντιδράσεις έντονα και καταστραφεί πλήρως η στιγμή. Αλλά να σου πω την αλήθεια; Ό,τι σ' ενοχλεί, οφείλεις να του το πεις. Αυτά καλό είναι να μην τα χώνουμε κάτω από το χαλάκι, γιατί κάποια στιγμή βγαίνουν στο φως, κι ίσως να είναι ήδη αργά.

Τι κάνει λοιπόν το αγόρι και σ' εκνευρίζει;

> Βγάζει όλα τα ρούχα εκτός από τις κάλτσες του. Λες και θα του φέρουν γούρι σε κάτι. Καθόλου καλή εικόνα.

> Αφήνει το σκύλο ελεύθερο να αλωνίζει όσο εσείς βγάζετε τα μάτια σας γιατί δεν μπορεί να αφήσει την Πουπέ το πιτ μπουλ στο διπλανό δωμάτιο, μόνη της, ζηλεύει το χρυσούλι του, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να σταματάτε για να κατεβάσετε την Πουπέ από το στρώμα.

> Χτυπάει μήνυμα ή τηλέφωνο και σταματάει ό,τι κάνει. Ό,τι ό,τι. Και μετά φταις εσύ που γίνεσαι τρελή. Α, όταν κάνεις το ίδιο, εννοείται γκρινιάζει.

> Φωνάζει ή κάνει περίεργους θορύβους κατά τη διάρκεια του σεξ. Ακόμα χειρότερα, βγάζει άβολες κραυγές όταν τελειώνεις (εσύ).

 

> Μιλάει συνέχεια, ασταμάτητα, ακατάπαυστα, σα να περιγράφει αγώνα μπάσκετ. Σε σημείο που θες να του βγάλεις την κάλτσα και να του τη βάλεις στο στόμα.

> Δεν μιλάει καθόλου. Άλλο πάλι και τούτο. Ανέκφραστος το πουλάκι μου, να πρέπει να μαντέψεις αν του αρέσει αυτό που γίνεται ή όχι.

> Δεν παίρνει καμία πρωτοβουλία. Εκεί που θα τον βάλεις, εκεί θα κάτσει αραχτός. Λατρεμένη στάση του, το εσύ από πάνω εννοείται, κάνει εξοικονόμηση δυνάμεων για κάποιο λόγο, ίσως να τρέχει μαραθώνιο σε λιγάκι, δεν ξέρω.

> Δεν θέλει να φορέσει προφυλακτικό. Ενώ εσύ θες. Γιατί δεν τον ξέρεις και πολύ καλά. Γιατί κυκλοφορούν και ΣΜΝ. Γιατί δεν θες να γίνεις μάνα. Γιατί είναι λιγάκι ανεγκέφαλος.

> Δεν παίρνει αγκαλίτσα μετά το σεξ. Γυρνάει πλευρό με απόλυτη φυσικότητα και καληνύχτα σας, ενώ ξέρει (του το ‘χεις δείξει φαντάζομαι) ότι θες τις φτερούγες του πάνω σου μια ώρα σαν κι αυτή. Κοίταξε, μπορεί να θες να γυρίσεις κι εσύ πλευρό, μην είσαι ψυχαναγκαστική, δεν σημαίνει κάτι αν απλά θες να κοιμηθείς στη γωνιά σου. Αν όμως θες να μουδιάσουν τα πλευρά σας από την αγκαλιά, ok, λογικό να σ’ ενοχλεί ότι απλά θέλει να κοιμηθεί.

> Υπερπροσπαθεί για να σε εντυπωσιάσει. Και να οι στάσεις του λωτού, τα ανάποδα κουτάλια, τα πίσω μπρος, τα θεατρινίστικα σέξι λογάκια μέσα στο αυτί σου, μια ταραχή, ένα χάος, ένα άγχος να τον πεις σούπερ εραστή. Προσπάθησε να μην γελάσεις σε παρακαλώ.