SEX

Τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να συμβούν στο σεξ, σύμφωνα με τις γυναίκες

Δεν είμαστε εμείς κυνικές, οι ερευνητές θέλουν συνεχώς να εξαφανίσουν κάθε είδος ρομαντισμού στην προσπάθειά τους να απογειώσουν τη σεξουαλική συνύπαρξη δύο (ή και περισσότερων) ανθρώπων.

Η ευθύνη, λοιπόν βαραίνει μόνο την επιστήμη και συγκεκριμένα εκείνους οι οποίοι έτρεξαν μια έρευνα σε 5000 ανθρώπους για χάρη μιας φίρμας κοσμημάτων από την Αυστραλία, της Forktip.

Τα αποτελέσματα μπορεί να ήταν διαφωτιστικά, αλλά παράλληλα μπορούν να σκοτώσουν κάθε ρομαντική ψυχή εκεί έξω. Από την άλλη, βέβαια, κάθε ειλικρίνεια είναι θεμιτή προκειμένου να πετύχουμε μια καλύτερη σεξουαλική ζωή κι αν δεν τολμάς εσύ να πεις την αλήθεια σου στον σύντροφό σου, μπορείς να του στείλεις αυτή την έρευνα στο Inbox.

Θα το πάρει το μήνυμα ελπίζουμε.

Σύμφωνα με την έρευνα, τα λιγότερο ωραία πράγματα που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια του σεξ για μια γυναίκα είναι τα εξής:

1. Περίεργοι ήχοι

2. Πολύ μικρό πέος (υπάρχουν στάσεις βέβαια ώστε να περάσετε καλά κι έτσι)

3. Να ολοκληρώσει πολύ γρήγορα

4. Συχνή αλλαγή στάσης

Υπάρχουν πάντα και χειρότερα. Σκέψου να πετύχεις κάποιον που έχει πολύ μικρό πέος, κάνει περίεργους ήχους κατά τη διάρκεια του σεξ, αλλάζει συνέχεια στάσεις και τελειώνει και πολύ γρήγορα.