SEX

Θες ακόμα καλύτερο σεξ; Είσαι 3 βήματα μακριά

 Όσο καλά κι αν έχεις περάσει κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής, αν λείπει η κορύφωση, η αίσθηση που σου αφήνεται είναι ελλιπής. Ο οργασμός δεν είναι ο αυτοσκοπός, αλλά ο στόχος. Και σαν τέτοιος, πρέπει να πιάνεται όσο μεγαλοπρεπέστερα γίνεται. Αν θες λοιπόν να φτάσεις στον "προορισμό" σου έχοντας καλό "ταξίδι", έχε σαν πυξίδα τα 3 παρακάτω:

Μίλα του

Ο οργασμός έρχεται μόνο όταν το σώμα και το μυαλό σου αισθάνεται άνετα και οικεία. Δεν εννοούμε πως πρέπει να φτάσεις στο σημείο να παίζεις σφαλιάρες με τον άλλο για να κορυφώσεις μαζί του. Αρκεί να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να μη ντρέπεσαι σε άβολο σημείο τον άνθρωπο με τον οποίο έχεις πέσει στο κρεβάτι. Ανοίξου και επικοινώνησε μαζί του την ώρα του σεξ. Άν σ’ αρέσει κάτι που συμβαίνει επισήμανέ το, αν όχι, μην πεις “φίλε αυτό που κάνεις δεν μ’ αρέσει” (εντάξει, είπαμε), αλλά κατεύθυνέ τον ώστε να γίνει καλύτερο. Απαραίτητη προϋπόθεση για καλύτερους οργασμούς και άρα συγκλονιστικές ερωτικές επαφές αποτελεί το να “ακούς” το σώμα σου.

Εστιάστε στο σωστό σημείο

Σε ποιους αναφερόμαστε; Σε σένα και τον παρτενέρ σου. Η κλειτορίδα, αυτή η πηγή μεγάλη χαράς, το πιο μικρό αλά θαυματουργό σημείο του γυναικείου σώματος παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο στον οργασμό σου. Η διείσδυση από μόνη της δεν θα φέρει πολλά (οι “κολπικές” γυναίκες είναι από λίγες έως καθόλου και ο κολπικός οργασμός ένα θέμα που παραμένει υπό συζήτηση). Η κορύφωση προϋποθέτει διέγερση της κλειτορίδας. Όσο πιο πολύ ασχοληθείτε μαζί της, τόσο το καλύτερο.

Βολέψου

Μπορεί να είσαι από εκείνες που το καταφέρνουν σε όλες τις στάσεις. Δύσκολο. Πολύ. Οι περισσότερες έχουν μία ή δύο συγκεκριμένες στάσεις οργασμού και συνήθως είναι εκείνες όπου ευνοούν την αιμάτωση της ευαίσθητης περιοχής. Άρα μην σ’ ανησυχεί π.χ. που δεν μπορείς να τελειώσεις σε στάση “ανεστραμμένης πυραμίδας” ή κάτι τέτοιο. Κάτσε όπως βολεύεσαι και τελειοποίησε την κορύφωσή σου εκεί.