SEX

Η επιστήμη επιβεβαιώνει τη δυσκολία κάθε (straight) γυναίκας, όταν κάνει σεξ

Όταν πρόκειται για θέματα φεμινισμού, μητρότητας, πόσο βλαμμένοι είναι οι άντρες, ψώνια και δυσκολία στο χάσιμο βάρους, όλες βρίσκουμε μεταξύ μας τρόπους να ταυτιστούμε η μία με την άλλη. Πώς να το κάνουμε είναι μερικά κομβικά ζητήματα που επηρεάζουν το ευρύτατο φάσμα του να είσαι γυναίκα.

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα, το οποίο αν δεν το συζητάς αρκετά με τις φίλες σου γιατί ντρέπεσαι, πρέπει να ξέρεις ότι επίσης μας ενώνει.

Μα φυσικά πρόκειται για το σεξ, αλλά και το ότι η επιστήμη ανέδειξε το δικό μας γκρουπάκι (τις straight γυναίκες δηλαδή), ως την ομάδα εκείνη που βιώνει τους λιγότερους οργασμούς.

Αν δεν σου έφτανε η κοινή λογική, τώρα έχεις και μια έρευνα που επιβεβαιώνει ό,τι “φοβόσουν”. Δεν απολαμβάνουμε αρκετά το σεξ σου λέει. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πανεπιστημίων Chapman, Indiana και του ινστιτούτου Kinsey – χρειάστηκε τόσος κόσμος δηλαδή; – οι straight γυναίκες είναι λιγότερο πιθανό να βιώσουν έναν οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ, σε σχέση με τους gay και straight άντρες, αλλά και τις λεσβίες και τους bisexuals.

Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 52000 ενήλικες με διαφορετικούς σεξουαλικούς προσανατολισμούς. Οι ετεροφυλόφιλοι άντρες λοιπόν, έρχονται σε οργασμό περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα, με ποσοστό 95 τοις εκατό.

Οι γυναίκες από την άλλη βιώνουν οργασμό σε ποσοστό 65 τοις εκατό – χαμηλότερο από κάθε άλλο γκρουπ.

Αν αυτοί οι αριθμοί δε σε σόκαραν αρκετά, το 75 τοις εκατό των ανδρών υποστήριξε πως έρχεται σε οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ, ενώ μόλις το 33 τοις εκατό των γυναικών δήλωσε το ίδιο.

Οι λεσβίες από την άλλη έρχονται σε οργασμό στο 86 τοις εκατό των φορών που κάνουν σεξ, ενώ οι bisexual γυναίκες φτάνουν το 66 τοις εκατό (μάλλον επειδή ακόμα έχουν τους άντρες στη σεξουαλική τους λίστα).

Οι gay άντρες φτάνουν το 89%, ενώ οι bisexual έρχονται σε οργασμό στο 88% των φορών που κάνουν σεξ.

Αν δεν σκέφτεσαι να αλλάξεις σεξουαλικό προσανατολισμό, δείξε το σωστό δρόμο στους ερωτικούς σου συντρόφους και μη βαριέσαι!