Κάνε σεξ πριν πέσεις για ύπνο. Υπάρχει λόγος

Main Image

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς; Μήπως να κάνατε λίγο σεξ;

Καλός ο διαλογισμός, τα προβατάκια, οι αναπνοές χαλάρωσης και το ζεστό γαλατάκι. Αλλά σου έχω κάτι πιο δελεαστικό ως τελευταία δραστηριότητα πριν κοιμηθείς, η οποία μάλιστα σε βοηθάει ουσιαστικά να κλείσεις γλυκά τα μάτια σου. Προτού αφεθείς στην αγκαλιά του Μορφέα, αφέσου στη δική του. Κάνε σεξ. Καμία αϋπνία.

Αυστραλοί ερευνητές επιβεβαιώνουν κάτι που έχει ήδη έρθει στο φως μέσα από έρευνες, αλλά και από τις ζωές όλων μας ενδεχομένως. Το σεξ πριν τον ύπνο κάνει καλό. Ναι, το σεξ κάνει καλό γενικώς, αλλά πριν τον ύπνο έχει συγκεκριμένα οφέλη.

ADVERTISING

Η επιστημονική ομάδα του πανεπιστημίου CQ στην Αυστραλία κατέληξε στο ότι η ερωτική επαφή πριν τον ύπνο είναι το μυστικό για τον βαθύ ύπνο. Στην έρευνα συμμετείχαν 460 ενήλικες από 18 έως 70 ετών με το 64% αυτών να παραδέχονται πως το σεξ πριν κοιμηθούν τους βοηθάει. Αποστολή του πανεπιστημίου από 'κει και πέρα ήταν να πάει την έρευνα και τα αποτελέσματα προς τη σωστή κατεύθυνση. Δεν είναι το σεξ, αλλά ο οργασμός που φέρνει όνειρα γλυκά (το «απονήρευτα» σχετικό). Γιατί συμβαίνει αυτό;

Με τον οργασμό απελευθερώνονται ορμόνες, όπως η ωκυτοκίνη, η οποία είναι γνωστή ως ορμόνη της αγκαλιάς και της αγάπης- είναι η ίδια που εκλύεται στο γυναικείο σώμα κατά τον θηλασμό- και η ντοπαμίνη- ορμόνη της χαράς εδώ. Παράλληλα το σεξ ρίχνει τα επίπεδα της κορτιζόλης, ορμόνης που σχετίζεται κυρίως με το άγχος. Κοινώς, το σεξ σου παίρνει το μυαλό μακριά από τις σκοτούρες. Μαζί με όλα αυτά συνυπολόγισε και το ότι η ερωτική επαφή ως δραστηριότητα που μας ανεβάζει τους παλμούς, κουράζει. Αν δεν είναι λοιπόν αυτές ιδανικές συνθήκες για να κοιμηθείς κατόπιν (στην αγκαλιά του ιδανικά), τότε ποιες είναι;

ADVERTISING

Υ.Γ Αν δεν έχεις ταίρι, μην νομίζεις ότι όλα τα παραπάνω δεν σε αφορούν. Μπορείς να περάσεις και μόνη σου πολύ καλά.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.