Υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος να κάνεις συχνά σεξ

Main Image

Το σεξ σε κάνει πιο έξυπνο άνθρωπο, σύμφωνα με έρευνα.

Το διάβασμα, η σωστή διατροφή, οι καλές συνήθειες είναι κάποια από τα πράγματα που επιδρούν θετικά στη νοημοσύνη μας. Αλλά τίποτα δεν τελειώνει σ' αυτά, σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου του Μέριλαντ. Υπάρχει και το σεξ που σου κάνει μυαλό ξουράφι!

Η ερωτική επαφή αυξάνει τον αριθμό των κυττάρων στον εγκέφαλο των μεσήλικων αρσενικών ποντικιών είναι το πόρισμα της μελέτης. Κάπου εδώ να σου θυμίσω πως τα ποντίκια χρησιμοποιούνται ευρέως στις έρευνες λόγω της γενετικής τους ομοιότητας με τους ανθρώπους. Οι ενστάσεις βέβαια γύρω από αυτό είναι πολλές, αλλά προς το παρόν στηριζόμαστε στην επίδραση που έχουν τα πειράματα στα τρωκτικά.

ADVERTISING

Πιο αναλυτικά, το πείραμα έδειξε πως μετά το ζευγάρωμα, το κεφάλι των συμπαθών αρουραίων, συγκεκριμένα ο ιππόκαμπος, δηλαδή το τμήμα που ευθύνεται για τη μνήμη, γέμισε με περισσότερους νευρώνες, οι οποίοι ωστόσο σύμφωνα με τους επιστήμονες θα διατηρηθούν μόνο αν η σεξουαλική ή κάποια ανάλογη δραστηριότητα συνεχιστεί με αμείωτο ενδιαφέρον.

Εν ολίγοις, πρέπει να ακολουθήσει μια εγρήγορση, σωματική,πνευματική ή ακόμα καλύτερα, συνδυαστική για να μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα. Οι επιστήμονες εννοούν πως το σεξ από μόνο του δεν σε κάνει Αϊνστάιν, αλλά είναι μία πολύ καλή αρχή που ενεργοποιεί αυτή την έκρηξη εξυπνάδας. Από 'κει και πέρα η αύξηση των νευρώνων διατηρείται αν τη διοχετεύσεις κάπου αλλού.

Οπότε, από 'δω και πέρα, περισσότερο σεξ, περισσότερη άσκηση, περισσότερο διάβασμα.

ADVERTISING

cc

via GIPHY

 
ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.