Η συνήθεια που πρέπει να υιοθετήσεις κάθε βράδυ για να κάνεις περισσότερο σεξ

Main Image

Η επιστήμη μίλησε γι' ακόμα μια φορά και θέλει να σε ρίξει στο κρεβάτι.

Αφού ανέλυσαν τις συνήθειες ύπνου και τη σεξουαλική ζωή 94000 γυναικών άνω των 50, οι επιστήμονες κατέληξαν ότι όσες κοιμόντουσαν λιγότερο από επτά ώρες κάθε βράδυ έκαναν λιγότερο σεξ από εκείνες που κοιμόντουσαν περισσότερο.

Πού μας οδηγεί η παραπάνω πρόταση;

ADVERTISING

Όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο πιο πολύ σεξ θα κάνεις.

Και δεν είναι και εντελώς παράλογο. Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Journal of Sexual Medicine, η έλλειψη ύπνου έχει συνδεθεί με σεξουαλικές δυσκολίες, συμπεριλαμβανομένης της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και πιο σφαιρικών σεξουαλικών δυσκολιών. Μια άλλη έρευνα του 2015, έδειξε ότι οι γυναίκες που κοιμόντουσαν παραπάνω, είχαν περισσότερες πιθανότητες να βιώσουν ισχυρότερη σεξουαλική επιθυμία την επόμενη μέρα.

Το εξίσου ενδιαφέρον με τη σχέση ύπνου-σεξ, είναι ότι το σχήμα λειτουργεί και ανάποδα. Το να κάνεις σεξ δηλαδή, θα σε βοηθήσει να κοιμηθείς περισσότερο. Οπότε γιατί να μην κάνεις και τα δύο;

ADVERTISING

Η σεξουαλική επαφή κάνει το σώμα μας να παράγει οξυτοκίνη, που μειώνει τις ορμόνες του στρες και με τη σειρά της μας επιτρέπει να χαλαρώνουμε και να μη νιώθουμε κουρασμένοι. Επιπλέον, ο οργασμός προκαλεί στο σώμα των αντρών την παραγωγή προλακτίνης, μιας ορμόνης που προάγει την υπνηλία, και τα επίπεδα οιστρογόνων των γυναικών αυξάνονται μετά το σεξ, γεγονός που συμβάλλει στον βαθύτερο ύπνο.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.