SEX

Τα 5 πιο συνηθισμένα ερωτικά όνειρα και η ερμηνεία τους

Ξύπνησες μες στον ύπνο σου κι άκουσες 2 φωνές. Η μια ήταν η δική σου και η άλλη ενός κυρίου γνωστού ή αγνώστου με τον οποίο κάνετε κάτι περίεργα, πρόστυχα πράγματα μαζί με κάτι "αχ βαχ" που ούτε καν σου είχαν περάσει από το μυαλό σου- συνειδητά- πώς θα 'θελες να συμβούν. Στον ύπνο σου όμως όλα γίνονται. Τι σημαίνει όταν βλέπεις όνειρα πικάντικα και πονηρεμένα; Ακολουθεί σύντομος σεξουαλικός ονειροκρίτης. 

Σεξ με το αφεντικό

Εσύ, με τον κύριο Σάκη, καβάλα στο φωτοτυπικό, χωρίς λόγο, στα όρια του εφιάλτη το θέαμα που τρεμοπαίζει στο μυαλό σου. Μη μου ανησυχείς, δεν τον ποθείς τον άνθρωπο, θέλεις να έρθετε πιο κοντά, αλλά όχι έτσι. Έχεις ένα άγχος ότι δεν συνεννοείστε πολύ, ότι δεν είσαι και τόσο καλή στη δουλειά σου (μα πόση μετριοφροσύνη), σε τρώει η απόσταση μαζί του, ίσως φοβάσαι ότι θα σε απολύσει κι από τη λύσσα σου να τα πάτε καλύτερα, τον βλέπεις σ’ αυτή την κατάσταση.

Σεξ σε δημόσιο χώρο

Εσύ κι ο Τάκης σε έξαρση ερωτικού πάθους μέσα στο σούπερ μάρκετ, πάνω στα ψυγεία με τα κατεψυγμένα, κόσμος πάει κι έρχεται, αλλά κανείς δεν σοκάρεται εκτός από σένα, όταν ξυπνάς μόνο, γιατί στον ύπνο σου μια χαρά περνάς με την φάση σας. Τι σημαίνουν αυτά τα αίσχη, αυτή η ονειρική προσβολή της δημόσιας αιδούς; Σε απασχολεί πολύ πώς κρίνουν οι άλλοι τις επιλογές σου στην προσωπική ζωή. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι για κάποιο λόγο. Μωρέ τι σε νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι; Ενοχλείς κανέναν;

Σεξ με διασημότητα

Με τον Ρουβά; με τον Κλούνεϊ; με τον Μπέκαμ; με κάποιον τέλος πάντων σελέμπριτι για τον οποίο είτε τρελαίνεσαι και στον ξύπνιο σου είτε όχι, πέρασες το προηγούμενο βράδυ, στο όνειρό σου πάντα  (γιατί πού τέτοια τύχη, να ξυπνήσεις δίπλα στον Μπραντ ε;). Καλά αυτό, συμβαίνει σε όλες μας, αλήθεια σου το λέω. Αλλά θα σε απογοητεύσω λιγάκι, καθώς ουδεμία σχέση έχει αυτό που είδες με τη σημασία του. Κατάβαθα αυτό που λαχταράς είναι να γίνεις εσύ πρωταγωνίστρια στη ζωή. Να βρεθείς στο επίκεντρο, να κλέψεις την παράσταση, να μιλάνε για σένα στο γραφείο, στο σπίτι, στο δρόμο, να στραφεί ο προβολέας πάνω σου για λίγο.

Σεξ με έναν πρώην

Αφού τον ξεπέρασες τον άτιμο τον άντρα, τι στο καλό θέλει κι εμφανίζεται στον ύπνο σου ο σατανάς; Τι θέλει από τη ζωή σου; Μήπως εσύ θες, αυτόν ακόμα; Όχι όχι, μη σε λούζει κρύος ιδρώτας, το υποσυνείδητό σου δεν προσπαθεί να σου “πει” απαραίτητα κάτι που θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις. Ίσως πλησιάζουν τα γενέθλιά του κι ένιωσες μια φόρτιση, ίσως κάποιος σου ανέφερε ένα νέο για εκείνον και η ανάμνησή του “ζεστάθηκε” για λίγο. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην είσαι απόλυτα ευχαριστημένη από αυτό που βιώνεις αυτή την περίοδο στα προσωπικά σου και να θυμήθηκες κάτι παλιό και ξεχασμένο. Δεν σημαίνει ότι θες να γυρίσεις στο παρελθόν τόσο, όσο ν’ αλλάξεις το παρόν σου.

Σεξ με άτομο του ίδιου φύλου

Στην περίπτωση που είσαι straight αλλά βλέπεις αραιά και πού όνειρα στα οποία ερωτοτροπείς με ανθρώπους του ίδιου φύλου, δεν αποπροσανατολίστηκες ερωτικά ξαφνικά, σπάνια πρέπει να δίνουμε μια τέτοια ερμηνεία. Συνήθως αποτελούν δείγμα της οικειότητας και της εγγύτητας που νιώθεις με τις φίλες σου και τις γυναίκες (ή αν είσαι άντρας με τους άντρες, αντίστοιχα).