Ιστοσελίδα πορνό θέλει να έχεις οργασμούς και κατά τη διάρκεια της περιόδου σου

Main Image

Το "Fuck your period" είναι το νέο project του ενθαρρύνει το σεξ στην περίοδο.

Το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου είναι θέμα ταμπού ακόμα και σήμερα. Πολλές φορές, το ότι έχεις περίοδο δεν είναι αποτρεπτικό μόνο για σένα λόγω διάθεσης, αλλά και για τον επίδοξο παρτενέρ σου, όταν συζητάτε το αν θα κάνετε σεξ.

Ακόμα και ο αυνανισμός ακούγεται σε πολλά αυτιά σχεδόν αηδιαστικός αν βάλεις δίπλα του τη φράση "τις μέρες της περιόδου", παρόλο που υπάρχουν πράγματι πολλά οφέλη από το να έρχεσαι σε οργασμό εκείνες τις δύσκολες μέρες του μήνα που σε επισκέπτονται οι Ρώσοι.

ADVERTISING

Προκειμένου, λοιπόν, να απενοχοποιηθεί η σεξουαλική πράξη αυτών των ημερών, αφού ένας οργασμός μπορεί να μειώσει τη διάρκεια του κύκλου σου, τις κράμπες, να σε βοηθήσει να διαχειριστείς τις αλλαγές στη διάθεσή σου και γενικά να σε κάνει να νιώθεις πολύ καλύτερα τις μέρες που δεν το 'χεις και τόσο πολύ, το Pornhub, δημιούργησε μια ιστοσελίδα ώστε να σε σπρώξει να μη φοβάσαι/ντρέπεσαι/διστάζεις να κάνεις σεξ εκείνες τις μέρες.

Στο Fuckyourperiod, θα βρεις tips που θα σε βοηθήσουν να περάσεις πιο ανώδυνα τις μέρες αυτές, ενώ παράλληλα, με την εγγραφή σου στο site, κερδίζεις πρόσβαση στο pornhub premium για τις ημέρες της περιόδου σου.

Δες το φανταστικό βίντεο

ADVERTISING

fyp

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.