SEX

7 παράξενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι καλή στο σεξ

Από την πρώτη στιγμή που κάνεις σεξ αυτό που αναρωτιέσαι συνέχεια είναι πόσο καλά το κάνεις. Μήπως δεν φωνάζεις αρκετά; Μήπως να δοκιμάσεις πιο δύσκολες στάσεις; Μήπως το παρακάνεις; Και τελικά πόσο καλή είσαι στο σεξ;

Αυτή η ερώτηση δεν μπορεί να απαντηθεί με ακρίβεια γιατί το σεξ που κάνεις με τον εκάστοτε σύντροφό σου επηρεάζεται από διάφορα πράγματα (διάθεση, έρωτας, αυτοπεποίθηση κλπ) ωστόσο ορισμένες έρευνες έχουν καταλήξει σε ορισμένους παράγοντες, που δείχνουν ότι είσαι όντως καλή στο σεξ.

#1 Πίνεις αρκετό κρασί

Απολαμβάνεις ιδιαίτερα ένα και δύο και τρία άμα λάχει, ποτήρια κρασί σαν άλλη Cersei Stark; Συγχαρητήρια, τότε κάνεις καλύτερο σεξ, δεν το λέμε εμείς αλλά μια έρευνα που έγινε το 2009 στο Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας. Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι όσες γυναίκες έπιναν δύο ποτήρια κρασί την ημέρα ήταν καλύτερες στο σεξ ενώ απολάμβαναν περισσότερο το σεξ.

#2 Έχεις χιούμορ

Το καλό χιούμορ είναι φοβερά σέξι, όλοι το ξέρουν αυτό, μάλιστα μια έρευνα ανακάλυψε πως όσοι το κατέχουν είναι πολύ καλοί στο κρεβάτι. Εδώ που τα λέμε δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση αυτή η ανακάλυψη, γιατί όταν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι χαλαρός και μπορεί να σε κάνει να γελάσεις σίγουρα θα σε κάνει να περάσεις καλά.

#3 Σου αρέσει το παγωτό με γεύση καφέ

Όταν λιγώνεσαι και μόνο στη σκέψη ενός παγωτού με γεύση καφέ και σε αφήνει αδιάφορη η βανίλια τότε είσαι ένας άνθρωπος που νοιάζεσαι ιδιαίτερα για το παρόν και δεν σκας για το παρελθόν και το μέλλον. Αυτό υποστηριζει τουλάχιστον έρευνα που έγινε το 2013 από το Ινστιτούτο Smell and Taste. Πώς συνδέεται αυτό με το σεξ; Είναι ένα σημάδι ότι ξέρεις να απολαμβάνεις αυτό που σου συμβαίνει αυτή τη στιγμή, άρα και όταν κάνεις είσαι 100% και δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο.

#4 Είσαι έξυπνη

Ναι, οκ θα μου πεις τι σημαίνει αυτό; Ποιος παράγοντας καθορίζει την εξυπνάδα μας; Να βγάλουμε τα IQ μας έξω να τα μετρήσουμε; Σύμφωνα με την έρευνα του Tim Spector στο King’s College στο Λονδίνο, που έγινε το 2009, οι έξυπνες γυναίκες είναι καλύτερες στο κρεβάτι. Η έρευνα έγινε σε 2.000 γυναίκες, ηλικίας 20-64 και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εξυπνότερες έκαναν καλύτερο σεξ ενώ είχαν και διπλάσιους οργασμούς.

#5 Τρως αργά το φαγητό σου

Δεν βιάζεσαι, παίρνεις το χρόνο σου και θέλεις να απολαύσεις κάθε μπουκιά. ΑΡΑ;; Ξέρεις να εκτιμάς τις γεύσεις και αφιερώνεις τον απαραίτητο χρόνο σε αυτά που σου αρέσουν, καταλαβαίνεις, λοιπόν, τι συμβαίνει όταν κάνεις σεξ.

#6 Χορεύεις καλά

Όταν δεν έχεις πρόβλημα να χορέψεις μπροστά σε κόσμο δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, α) έχεις πιει ή β) έχεις φοβερή αυτοπεποίθηση. Αν, λοιπόν, δεν έχεις πιει και ισχύει το β, τότε ξέρεις να περνάς καλά όπου και αν βρίσκεσαι, ακόμα και όταν είσαι στο κρεβάτι.

#7 Είσαι αριστερόχειρας

Απόλυτη δικαίωση για τους αριστερόχειρες που είναι φοβερά αδικημένοι σε αυτή τη ζωή, οι οποίοι φαίνεται να απολαμβάνουν ιδιαίτερα το σεξ. Αυτό επιβεβαιώνει τουλάχιστον μια έρευνα που έγινε το 2014 από το www.lelo.com σε 10.000 άτομα.