SEX

Όλα όσα θέλουν να ζητήσουν οι γυναίκες στο σεξ, αλλά φοβούνται, κυκλοφορούν στα social media

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί ότι με το να πεις αφιλτράριστα και ανερυθρίαστα ό,τι σκέφτεσαι είτε γύρω, είτε κατά τη διάρκεια του σεξ, θα σε πουν "εύκολη" ή "τσούλα"; Ακόμα και στις φίλες, ή τους κολλητούς σου, το ταμπού του πώς πρέπει να είναι μια γυναίκα στο σεξ και του τι πρέπει να θέλει ώστε να παραμένει ηθική και επάξια εκπρόσωπος του φύλου της, καλά κρατεί.

Αν εκφράσεις σε ένα λίγο πιο ευρύ πλαίσιο πέρα από τα τοιχώματα του εγκεφάλου σου, ότι σου αρέσει το πρωκτικό σεξ, ή το spanking, ή ακόμα και το να κάνεις σεξ με περισσότερους από έναν παρτενέρ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σε τοποθετήσει στο Πάνθεον της Ασυδοσίας, ένα “αξίωμα” τον τίτλο του οποίου μόλις εφηύρα.

Όλα αυτά που περιέγραψα στις παραπάνω γραμμές, ή καλύτερα την απάντηση σε όλα αυτά, θα τη βρεις πίσω από το hashtag “SluttyGirlFears”. Το concept πίσω από αυτό είναι να απελευθερωθούν οι γυναίκες και να μιλάνε ανοιχτά για το τι θέλουν, χωρίς να νοιάζονται για το πώς θα τις χαρακτηρίσει ο καθένας.

 

“Όταν οι γυμνές φωτογραφίες σου είναι έργα τέχνης και αξίζει να τις ποστάρεις, αλλά θα σε πουν τσούλα αν το κάνεις”

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα, η πεποίθηση ότι οι άντρες είναι πιο σεξουαλικά όντα από τις γυναίκες είναι κάτι απόλυτα ξεπερασμένο, αφού το 60 τοις εκατό των γυναικών θέλουν περισσότερο σεξ από τους συντρόφους τους.

Για κάποιο λόγο, το να είσαι γυναίκα, ενώ σε “φορτώνει” με το βάρος της θηλυκότητας και του sex appeal, ταυτόχρονα σου “φοράει” και τη ντροπή του να θες κάτι άλλο ή κάτι περισσότερο από αυτό που σου παρέχει ο αρσενικός σύντροφός σου.

 

“Όταν θες να κάνετε σεξ στο πρώτο ραντεβού, αλλά πρέπει να συγκρατηθείς γιατί “δεν είσαι τέτοια”

“Όταν σου λέει ότι θα σου γνωρίσει τους φίλους του κι εσύ προσεύχεσαι να μην έχεις κάνει σεξ με κάποιον απ’ αυτούς”

Μια άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην Αμερική, βρήκε πως το 50 τοις εκατό των ανθρώπων δεν είχε συζητήσει τίποτα σεξουαλικό με τους συντρόφους τους, ενώ το 25 τοις εκατό δεν μιλούσε γι’ αυτά ούτε με τους κολλητούς τους. Υπάρχει όντως πρόβλημα.

“Όταν αναρωτιέσαι ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να του πεις ότι ο έρωτας είναι ωραίος και ρομαντικός, αλλά εσύ στο σεξ θες να σε εκσφενδονίσει παντού στο δωμάτιο”

“Όταν συνειδητοποιείς ότι ορισμένες φορές τα μεγάλα χέρια και τα μεγάλα πόδια, σημαίνουν απλά μεγάλα χέρια και μεγάλα πόδια”

Με το #SluttyGirlFears, οι χρήστες των social media μιλάνε για όλα εκείνα τα σεξουαλικά κυρίως ζητήματα, τα οποία θα μπορούσαν να “κακοχαρακτηρίσουν” μια γυναίκα ως “τσούλα”, στην περίπτωση που τα εξέφραζε ανοιχτά.

“Όταν είσαι σε doggy και ελπίζεις να βάλει ένα δάχτυλο, αλλά τελικά καταλήγει να σε φιλάει στην πλάτη”

“Όταν θες να δείξεις το φρικιό που κρύβεις μέσα σου, αλλά ανησυχείς ότι μπορεί να πάψει να σου φέρεται καλά και να σε αντιμετωπίζει σαν τσούλα”

“Οταν η μαμά σε ρωτάει γιατί έχεις δύο επαφές με το όνομα “μπαμπάκας”

Και στην κατακλείδα, αυτό που ουσιαστικά περιγράφει και την ανάγκη να γίνει περισσότερο viral αυτό το hashtag.

“Τα μισά απ΄όσα γράφονται εδώ δεν είναι καν πράγματα που θα έλεγε μια τσούλα. Είναι φυσιολογικά πράγματα που αντιμετωπίζουμε, επειδή εμείς οι γυναίκες πρέπει να φερόμαστε σαν παρθένες για να μας σέβονται”.