SEX

5 τρόποι για να τον τρελάνεις στο σεξ μόνο με τα χέρια σου

Μπορεί το στοματικό σεξ να έχει όλη τη δόξα σε ό,τι αφορά στα προκαταρκτικά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν πρέπει να υποτιμάς και τη δουλειά που μπορούν να κάνουν τα χέρια σου και να βοηθήσουν τη στύση του.Μπορεί να ακούγεται basic και απλό, αλλά το να χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου πριν από οτιδήποτε άλλο, για να τον αγγίξεις, να τον ερεθίσεις και να παίξεις με το πέος του, μπορεί να αποδειχτεί κάτι παραπάνω από την απλούστερη σεξουαλική πρακτική.

1. Παίξε με το μυαλό του (ταυτόχρονα)

Την ώρα που χρησιμοποιείς τα χέρια σου στο πέος του, μίλα του ψιθυριστά στο αυτί. Μη φοβάσαι να του μιλήσεις βρώμικα και φρόντισε να τον βάλεις στη σωστή διάθεση, ώστε να τον κατευθύνεις εκεί ακριβώς που θες – στο να κάνετε καυτό σεξ. Για να το πετύχεις αυτό, το μυαλό του μπορεί να σε βοηθήσει σημαντικά. Παίξε μαζί του.

2. Χρησιμοποίησε (και) τα δάχτυλά σου

Μην κάνεις τη δουλειά μόνο με την παλάμη σου. Το άγγιγμα των δαχτύλων σου μπορεί να αποδειχτεί φοβερά διεγερτικό και απροσδόκητο. Βάλε λιπαντικό στις άκρες των δαχτύλων σου και χρησιμοποίησέ τα κινώντας τα κατά μήκος του άξονα του πέους του.

3. Βάλε και τα δύο χέρια

Δοκίμασε την εναλλακτική των δύο χεριών – όταν το επιτρέπει το μέγεθος του πέους – και βάλε τη μια χούφτα σου πάνω από την άλλη. Γύρνα αργά τα χέρια σου προς τις αντίθετες κατευθύνσεις και κάνε εναλλαγές στην πίεση που ασκείς.

4. Επικεντρώσου στο «κεφάλι»

Βάλε λιπαντικό σε αυτό το σημείο συγκεκριμένα, αφού χρειάζεσαι επιπλέον λίπανση όταν θες να ερεθιστεί το κεφάλι. Έπειτα, χρησιμοποίησε το άλλο σου χέρι, πίεσε απαλά και παίξε με το κεφαλάκι του. Ρώτα τον τι του αρέσει, αν θέλει περισσότερη ταχύτητα ή δύναμη. Μόνο έτσι θα τελειοποιήσεις την τεχνική σου.

5. Βολέψου

Κανείς δε θέλει να σε βλέπει να προσπαθείς να βολευτείς ή να φλερτάρεις με την τενοντίτιδα, ενώ έχεις στα χέρια σου το πέος του. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάζεις θέση με τέτοιο τρόπο ώστε να του δείχνεις τον εαυτό σου από διαφορετικές γωνίες, ενώ τον ερεθίζεις με τα χέρια σου. Εναλλακτικά ζήτα του να σταθεί όρθιος, ενώ εσύ κάθεσαι μπροστά του.