SEX

Έχεις αρχίσει να ψιλοβαριέσαι το σεξ μαζί του; Με αυτή τη φράση θα ανάψεις ξανά το πάθος

Με εξαίρεση κάποιες πάρα πολύ ειδικές περιπτώσεις και κάποια πολύ τυχερά ζευγάρια, η πορεία της σεξουαλικής ζωής ενός ζευγαριού ακολουθεί την ίδια, πάνω-κάτω, πορεία.

Ξεκινάει πολύ δυνατά, είστε και οι δύο γεμάτοι όρεξη για νέες στάσεις και πειραματισμούς, ανακαλύπτετε τι σας αρέσει, αρχίζετε να επιμένετε σε αυτό όλο και πιο συχνά, μέχρι που δημιουργείτε τη δική σας σεξουαλική ρουτίνα που δε τη λες και γεμάτη εκπλήξεις και νέες συγκινήσεις.

Αυτό μπορεί να μην είναι αιτία χωρισμού αλλά μπορεί να γίνει η αιτία σοβαρού ξενερώματος, δεύτερων σκέψεων και μιας απομάγευσης του ανθρώπου που έχεις δίπλα σου.

Εντάξει δε λέμε ότι θα είναι «κάθε φορά, πρώτη φορά», αλλά γιατί να μην το κρατήσεις αληθινό για όσο περισσότερο μπορείς;

Λέγεται ότι ο καλύτερος τρόπος να δώσεις ένα boost στην σεξουαλική σου ζωή είναι να μιλήσεις για τις πιο κρυφές, μυστικές, που να σε κάνουν να ντρέπεσαι φαντασιώσεις σου.

Ας πούμε όμως ότι σου είναι δύσκολο να μιλήσεις ανοιχτά γι’ αυτές. Τι κάνεις; Σύμφωνα με τον Ιan Kerner, sex therapist, σύμβουλο σχέσεων και συγγραφέα βιβλίων που έχουν στόχο την αναζήτηση του χαμένου σεξουαλικού πάθους, μπορείς να ξεπεράσεις τυχόν συναισθήματα ντροπής «ρίχνοντας το φταίξιμο» στο υποσυνείδητό σου.

Έτσι προτείνει να ξεκινήσεις με την εξής φράση: «Χτες το βράδυ είδα ένα πολύ περίεργο σέξι όνειρο». Κάπως έτσι ξεκινάς να αφηγείσαι μια ιστορία που ονειρεύτηκες και, απλώς -κοίτα να δεις κάτι πράγματα- τυγχάνει να είναι και η πιο κρυφή σεξουαλική σου φαντασίωση. Και μετά περίμενε απλά να δεις τι θα γίνει.

Η κατάλληλη στιγμή για να το πεις; Είτε όταν θα έχετε ξεκινήσει τα προκαταρκτικά, είτε -ακόμα καλύτερα- στέλνοντας του τη σε μήνυμα λίγες ώρες πριν βρεθείτε.