SEX

Βάψε την κρεβατοκάμαρα με αυτό το χρώμα και κάνε ακόμα πιο πολύ σεξ

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που καθορίζουν την ερωτική μας ζωή. Η διάθεση, η επιθυμία για τον παρτενέρ, η ιδέα για τον εαυτό μας, το χρώμα που έχουμε βάψει το δωματιάκι. Μα τι λέω;

Κι όμως, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό καταστήματος λιανικής πώλησης σε δείγμα 2.000 Βρετανών, το χρώμα της κρεβατοκάμαρας επηρεάζει το πόσο σεξ κάνουμε. Συγκεκριμένα, τα άτομα που είχαν βαμμένο το δωμάτιο σε μωβ, λιλά και βιολετί αποχρώσεις έκαναν σεξ κατά μέσο όρο 3,49 φορές την εβδομάδα. Ελπίζω να σ’ αρέσουν αυτά τα χρώματα, για το καλό σου.

Κι αν αναρωτιέσαι σε ποια θέση τερμάτισε το χρώμα του πάθους, να σ’ ενημερώσω με χαρά πως το κοκκινάκι παίζει κι αυτό δυνατά στη θέση 2, προκαλώντας έμμεσα 3,18 ερωτικές επαφές εβδομαδιαίως. Ακολουθεί το μπλε τ’ ουρανού (3,14), η κάπως ακραία επιλογή του ροζ (3,02), το μαύρο (3,02), το σκούρο μπλε (2,76), το κίτρινο (2,43) και το πορτοκαλί (2,36). Οι 5 τελευταίες θέσεις ανήκουν σε χρώματα όπως το καφέ (2,10), ΤΟ ΑΣΠΡΟ (2,02), το μπεζ (1,97), το πράσινο (1,89) και το γκρι (1,80). Πώς λέμε 50 Αποχρώσεις το γκρι; Καμία σχέση.

Και κάπου εδώ είναι να αναρωτιέσαι, πόσο πιο πολύ σεξ θα κάναμε αν δεν βάφαμε όλοι τις κρεβατοκάμαρες με λευκή μπογιά.