SEX

Τι δείχνει ο μήνας που γεννήθηκε για τον τρόπο που κάνει σεξ

Shutterstock

Πιθανώς να έχεις παρατηρήσει ότι υπάρχουν άντρες με τους οποίους το σεξ σε αφήνει με κομμένη την ανάσα και τη μιλιά και άλλοι με τους οποίους και που κάνεις σεξ είναι σαν να βλέπεις επαναλήψεις στην τηλεόραση.

Βασικές γνώσεις στο σεξ όλοι έχουν, αλλά κάθε ένας τις διαχειρίζεται διαφορετικά. Τόσο εσύ, όσο και ο παρτενέρ σου κουβαλάτε κάποια εμπειρία. Όταν αυτή συνδυάζεται μπορεί να προκύψουν πυροτεχνήματα, μπορεί και να μη γίνει τίποτα όμως. Η λεγόμενη «χημεία» μεταξύ δύο ανθρώπων η οποία στην επικοινωνία και το σεξ είναι κάτι σαν τη συνάντηση δύο ανθρώπων μέσω ενός αόρατου κώδικα επικοινωνίας.

Η συμπεριφορά, οι επιθυμίες, τα «θέλω», τα επίπεδα φαντασίας και τα ένστικτα κάθε άντρα στο σεξ, σύμφωνα με την Αμερικανίδα αστρολόγο Suzie Kerr Wright, έχει να κάνουν σε μεγάλο βαθμό από το μήνα που γεννήθηκε ο καθένας, αφού όπως ισχυρίζεται ο μήνας γέννησης έχει τεράστιο αντίκτυπο στη σεξουαλική του συμπεριφορά. Σύμφωνα μάλιστα με τα λεγόμενα της, το σεξ με κάποιον που μοιράζεσαι τον ίδιο μήνα γέννησης μπορεί να είναι το κλειδί για το καλύτερο σεξ της ζωής σου.

Ιανουάριος

 

Αν έχει γεννηθεί τον πρώτο μήνα του χρόνου, λογικά, είναι kinky, ευφάνταστος και πάρα πολύ ανοιχτός στο να δοκιμάσει καινούρια πράγματα γεγονός που φαίνεται και από τη συχνότητα που παίρνει πρωτοβουλία να δοκιμάσετε μια νέα στάση. Δεν του αρέσει να «βαλτώνει» σεξουαλικά, οπότε τι κάνει; Ψάχνεται και μαθαίνει. Γιατί όπως και στην καθημερινή του ζωή, έτσι και στην σεξουαλική τον ενδιαφέρει η εξέλιξη.

Φεβρουάριος

Εδώ να δεις πάθος. Το μείον είναι ότι για να έρθει σε επαφή με αυτό χρειάζεται να κάνει λίγο παραπάνω focus. Γιατί; Επειδή τα περιπετειώδη του ένστικτά συγκρούονται με τη μανία του να κοιτάει πάντα τη μεγαλύτερη εικόνα. Η περιπετειώδης του πλευρά είναι εκεί και περιμένει το κατάλληλο άτομο για να την ξεκλειδώσει.

Μάρτιος

 

Οι άνθρωποι που γεννήθηκαν Μάρτη μήνα αγαπούν όσο τίποτα άλλο να περνούν χρόνο στο κρεβάτι. Το σεξ είναι πολύ έντονο, αλλά και γεμάτο συναισθήματα κι αυτό επειδή η ικανότητα τους να ερεθιστούν προκύπτει κατά ένα μεγάλο μέρος από την εγκεφαλική διέγερση. Κι αν ο παρτενέρ τους καταφέρει να το πετύχει αυτό, μπορούν να του δοθούν ολοκληρωτικά στο σεξ, φτάνοντας την πράξη σε νέα επίπεδα πνευματικότητας.

Απρίλιος

Βασικό τους χαρακτηριστικό η ανεξαρτησία. Παρόλα αυτά, όταν πρόκειται για σεξ, τα άτομα που γεννήθηκαν τον Απρίλιο, ασχολούνται ενδελεχώς με τον παρτενέρ τους. Το σεξ με κάποιον γεννημένο το δεύτερο μήνα της Άνοιξης είναι ζεστό, έντονο και γεμάτο πάθος, επειδή κυβερνήτης είναι ο Άρης. Από την άλλη όσο μεγάλο κι αν είναι το πάθος τους, αν δεν τους κρατήσεις με πράξεις, μπορεί να εξατμιστεί πολύ γρήγορα.

Μάιος

 

Οι άντρες που γεννήθηκαν Μάιο αγαπούν το σεξ αυτό καθεαυτό. Λατρεύουν την πράξη, τη θεωρούν το απόγειο της ανθρώπινης φύσης. Γι’ αυτό τους αρέσει να είναι αισθησιακό και συναισθηματικό. Επιπλέον, δίνουν έμφαση στις λεπτομέρειες, όπως τα σεντόνια με ωραία αίσθηση, το φωτισμό στο δωμάτιο, τα εσώρουχα σου, τον τρόπο που μυρίζεις.

Ιούνιος

Λατρεύουν να γνωρίζουν ο,τι καινούριο συμβαίνει στον πλανήτη σεξ και φυσικά να το δοκιμάζουν (μερικές φορές μόνο και μόνο για να νιώθουν ότι το έκαναν). Δεν είναι τόσο έντονοι στο σεξ όσο π.χ. οι γεννημένοι το Φεβρουάριο, αλλά έρχονται με έξτρα «παροχές». Αν, για παράδειγμα, ερεθίζεσαι με kinky καταστάσεις όπως το dirty talking ή το role playing, έχεις βρει τον άνθρωπό σου.  

Ιούλιος

 

Για τους άντρες που έχουν γενέθλια καταμεσής του καλοκαιριού, προτεραιότητα τους στο σεξ είναι να υπάρχει συναισθηματικό βάθος. Για να αφεθούν και να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες με έναν παρτενέρ χρειάζεται να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς. Μόλις γίνει αυτό μπορούν να κάνουν οτιδήποτε για να σε ευχαριστήσουν. Είναι δοτικοί και τους ικανοποιεί διπλά το να προσφέρουν ευχαρίστηση.

Αύγουστος

Λες και έχουν δύο εαυτούς, είτε θα είναι εξαιρετικά εγωκεντρικοί, είτε αθεράπευτα γενναιόδωροι. Σε κάθε περίπτωση, τα αγόρια του Αυγούστου έχουν ένα πολύ καλό στοιχείο: Θέλουν να είναι σίγουροι ότι ο παρτενέρ τους περνάει καλά. Βέβαια, μη διανοηθείς να τους δώσεις οδηγίες,  μισούν να τους λένε τι να κάνουν στο κρεβάτι αφού ο εγωισμός τους προσβάλλεται εύκολα.

Σεπτέμβριος

Shutterstock

 

Οκ, σίγουρα τους διακρίνει το πάθος. Παράλληλα όμως, επειδή, ούτως ή άλλως, είναι control freaks, όταν πρόκειται για σεξ, χρειάζονται λίγο χρόνο παραπάνω για να αφεθούν. Οπότε θα χρειαστεί λίγη παραπάνω επιμονή αν θέλεις να τους ξεκλειδώσεις. Γενικά, το σεξ δεν είναι προτεραιότητα στη ζωή τους, αλλά αν υπάρχει συναίσθημα δεν υπάρχει τίποτα που θα σου αρνηθούν.

Οκτώβριος

Οι άντρες του Οκτώβρη, αν μπορούσαν, θα σου ζωγράφιζαν τον έρωτα και θα σου περιέγραφαν λέξη προς λέξη τι πρόκειται να ζήσεις μαζί τους. Κάπως έτσι είναι και στο σεξ. Τους αρέσει η λεπτομέρεια, τους αρέσει να δίνουν σημασία και χρόνο κάθε φορά που κάνουν σεξ. Γι’ αυτό θα το πάνε αργά, θα ασχοληθούν με κάθε σημείο του κορμιού σου, χαρίζοντάς σου μια από τις πιο αισθησιακές και ρομαντικές σεξουαλικές εμπειρίες της ζωής σου.

Νοέμβριος

 

Αν δεν υπήρχαν οι γεννημένοι τον Νοέμβρη πιθανώς να μη γνωρίζαμε τι πάει να πει παθιασμένο, γεμάτο κοφτές ανάσες και βογγητά σεξ. Έχουν ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο σεξ και τους αρέσει να νιώθουν ότι σε κατακτούν, τόσο σωματικά, όσο και εγκεφαλικά με κάθε τους κίνηση. Μπίνγκο περίπτωση. 

Δεκέμβριος

Δημιουργικότητα. Φαντασία, ταμπεραμέντο, επινοητικότητα. Τρελαίνονται να κατασκευάζουν σεξουαλικά σενάρια και ιστορίες οπότε είναι οι πιο δυνατοί όλων στα παιχνίδια ρόλων. Είναι λίγο δύσκολο να συνδεθείς μαζί τους συναισθηματικά, αλλά το σεξ μαζί τους είναι σαν να πηγαίνεις στο λούνα-παρκ. Τόσο διασκεδαστικό.