CELEBRITIES

“Binge Watching YouTube” Boo Is A State Of Mind: 22

Πριν γράψω το ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σήμερα εδώ, θέλω να σας πω ότι το κορίτσι μας εδώ στο Ladylike, η Δήμητρα, είπε το μεγάλο Ναι! και ήταν η πιο cool νύφη που έχω δει ποτέ μου και να ζήσετε και να ευτυχήσετε και να αγαπιέστε και είσαστε τέλειοι μαζί!!!!!

(δεν μπορούσα να συγκρατηθώ!)

Η Μάριον έβγαλε και τρελό χασταγκ για τον γάμο που οφείλω να αναφέρω #eipetoTsingeNAI

these lazy days of summer #summervibes #mykonos #bachelorette #coundingdown

A post shared by Dimitra Tsingene (@dimitratsingene) on

 

Επέστρεψα! Και βρήκα την πόλη σχετικά άδεια να ξέρετε. Και πολύ το χαίρομαι μην με παρεξηγείτε. Απλά οι φίλοι μου είναι ως επί το πλείστον μακριά κι εγώ κάθομαι στο γραφειάκι μου με το air condition στο 26 και τον Τίμο σχεδόν πάνω στο πληκτρολόγιο και έχω κάψει το μυαλό μου μπροστά στο YouTube.

Και τώρα θα το πάθετε κι εσείς.

Γιατί αν δεν μοιραστώ μαζί σας τα highlights του τελευταίου 24ωρου μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, με ποιoν θα το κάνω;

Ξεκινάω με αυτό το βίντεο που βρήκα εντελώς τυχαία και με ενθουσίασε ως κλασικό κορίτσι που αγαπάει τη μόδα και έχει δει πάνω από εξακόσιες φορές το σύνολο του ”Sex And The City”. Η Sarah Jessica Parker μιλάει για 10 πολύ πολύ χαρακτηριστικά outfits από την θρυλική σειρά και δίνει πληροφορίες που δεν έχουμε ξανακούσει ποτέ!

 

Βρήκα ένα κανάλι που λέγεται Mr.Kate και είναι δύο DIY/διακοσμητών gurus που είναι και ζευγάρι και που παρουσιάζουν ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟΠΡΑΓΜΑΣΤΗΓΗ! Makeovers σε χώρους! Ξεκίνησα να τους παρακολουθώ από το βίντεο που θα σας αφήσω εδώ από κάτω (working/beauty space μιας από τις πιο γνωστές beauty influencers, της Tati) και εκ τότε έχω δει τουλάχιστον μια 50αρια από τα βίντεο τους. (Προσέξτε. Είναι κολλητικό!)

 

Από το ελληνικό YouTube έκλαψα με κανονικά δάκρυα από το γέλιο με το παρακάτω. Ο Lynx ούτως ή άλλως είναι κατά την άποψη μου ο ένας από τους τρεις πιο έξυπνους και ταλαντούχους άντρες δημιουργούς του ελληνικού YouTube και το τελευταίο του βίντεο με επιβεβαιώνει απόλυτα!

 

Αν δεν σας έχω βάλει ακόμη στη δίνη ίσως τα καταφέρω με το τέταρτο και τελευταίο που έχω να σας προτείνω. Ο καλύτερος παρουσιαστής όλων των εποχών, JOHN OLIVER MARRY ME! επέστρεψε για να σχολιάσει μια πολύ γραφική περσόνα στα αμερικάνικα media και σε συνδυασμό με το παραπάνω βίντεο μπορεί να σας θυμίσει πολύ έντονα και κάτι από την ελληνική πραγματικότητα αυτό που θα δείτε… Φοβάμαι να πω περισσότερα. Είμαι σίγουροι ότι θα καταλάβετε εσείς. Γατόνια!

 

έξτρα μπόνους, αυτό το τετράλεπτο από την ίδια εκπομπή:

 

Από την ίδια θέση, με ανοιχτά 6 διαφορετικά tabs στο YouTube σας αποχαιρετώ.

Αν βρω και τίποτα άλλο θα σας κάνω update!

boo!