CELEBRITIES

“Η Katy Perry Είναι Η Pop Star Της Καρδιάς Μου”: Boo Is A State Of Mind 16

Εντάξει δεν θα είναι ένα αντικειμενικό κείμενο αυτό. Αλλά έχω γίνει τρελή που παρουσιάζουν στα mainstream μέσα την Katy Perry σαν καινούργια Kardashian. Τι εννοώ.

Για το τελευταίο της album ''Witness'' έχει δουλέψει εδώ και κάτι χρόνια και η συλλογιστική που κρύβεται πίσω από το concept του δίσκου είναι αυτή που προσωπικά μου κίνησε περισσότερο την περιέργεια.

Κάνοντας pop με στίχους που κρύβουν πολλές πικρές αλήθειες για την ζωή και προσπαθώντας στα 32 της να χωρέσει δίπλα στην persona ”Katy Perry” και τον πραγματικό εαυτό της, την Katherine Hudson (κόρη ιερέα), αποφάσισε για 96 ώρες να βρεθεί σε ένα χώρο με εκατοντάδες κάμερες παρακολούθησης και να εκπέμψει live στο κανάλι της στο YouTube όλα όσα έκανε στην καθημερινότητά της. (συν τις ώρες του ύπνου, πλην τις στιγμές που περνούσε στο χώρο του μπάνιου).

Το ονόμασε ”Witness World Wide Live” και οι εγχώριες ειδήσεις το μετέφρασαν σαν «Αποφάσισε να κάνει reality τη ζωή της η γνωστή τραγουδίστρια του εξωτερικού, Katy Perry.»

Που όμως είναι μια πολύ απλή και ρηχή προσέγγιση του τι ακριβώς συνέβη στην πραγματικότητα.

(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Ήταν μια προσαρμοσμένη αλήθεια με πλούσιο πρόγραμμα και καλεσμένους που δημιούργησε πολύ ενδιαφέρον περιεχόμενο και επέτρεψε στον κόσμο να δει λίγο πιο βαθιά στον κόσμο της Katy που ήθελε το εξής απλό:

«Αν κάποιος μπορέσει να ταυτιστεί μαζί μου απλά και μόνο επειδή με είδε να βουρτσίζω τα δόντια μου, τότε θα δει ότι είμαστε όλοι ίδιοι, ίσοι, ισότιμοι και ότι όσο μου επιτρέπεται εμένα να ονειρεύομαι άλλο τόσο του επιτρέπεται κι εκείνου.»

Ε, την αγαπάω!

Θα σας αφήσω εδώ από κάτω το top3 μου από τα βίντεο που πολύ μου άρεσαν από εκείνες τις 96 ώρες, με κατακλείδα μια ψυχοθεραπευτική συνεδρία μίας ώρας που θα ήθελα να την δείτε κάπως ανοιχτόμυαλα πριν την κρίνετε αυστηρά. Εντάξει;

3. Συζήτηση με special guests την Sia, την Dita Von Teese, την Anna Kendrick και την σκηνοθέτη της Wonder Woman, Patty Jenkins, για το πώς είναι να είσαι γυναίκα στη σημερινή εποχή. 

 

2. Reactions της Katy για τα παλιότερα βιντεοκλίπ της! (Τέλειες λεπτομέρειες και πληροφορίες που δεν είχα ξανακούσει!)

 

1. Η συνεδρία που σας έλεγα. (Και να ξέρετε είναι αρκετά αντιπροσωπευτική η διαδικασία που θα δείτε μιας κανονικής ψυχοθεραπευτικής συνεδρίας.)

 

boo!

(κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP)