ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ξέρω μια κάρτα που δίνει λύσεις στα “προβλήματα” κάθε μαμάς

Όταν έχεις παιδιά το μόνο που σκέφτεσαι είναι πώς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες τους. Αν αυτές έχουν να κάνουν με την έναρξη των σχολείων και των δραστηριοτήτων (μαζί) τότε θες συμμάχους. Εκτός από τους γνωστούς κι αγαπημένους (μπαμπά, γιαγιά, παππού, κλπ) θες δυνατότητες για να κερδίζεις χρόνο, αλλά και χρήμα.

Οι ώρες είναι πολύτιμες. Οι ουρές στα ΑΤΜ δεν ταιριάζουν στην υπεργεμάτη καθημερινότητα. Ποια εργαζόμενη μαμά έχει ελεύθερο χρόνο; Εγώ δεν έχω. Όπως δεν έχω κι υπομονή να στέκομαι έξω από τις τράπεζες για να χάνω λεπτά. Κι αυτά πολύτιμα μου είναι. Λίγα από’ δω, λίγα από κει και κερδίζω ένα ολόκληρο μισάωρο που πετάγομαι στο γυμναστήριο. Όλα αυτά μαζί είναι ο λόγος που αγάπησα την προπληρωμένη κάρτα COSMOTE Prepaid Mastercard.

 

Ξυπνάω στις 5 και 30 και τρέχω και δεν φτάνω. Έχω να μαγειρέψω για το μεσημέρι, να μαζέψω το σπίτι, να πάω το σκύλο βόλτα, να φτιάξω πρωϊνά, να απαντήσω παράλληλα στα πρώτα emails, να τσεκάρω την λίστα με τα to do της ημέρας, να πάω τα παιδιά σχολείο, να πάω για τρέξιμο, να γυρίσω να κάνω ντους, να χαρώ λίγο τα 10 λεπτά μόνη μ’ ένα καφέ, σερφάροντας παράλληλα στα social media… Κάπως έτσι είναι η καθημερινότητά μου. Και μετά έχει πολλές ώρες με δουλειά. Με πολλή δουλειά. Και μέσα σ’ όλα αυτά τα παιδιά ζητούν πράγματα. Το τηλέφωνο χτυπάει και ζητάνε να λυθούν τα θέματά τους. Κι είναι τόσα πολλά κι αυτά. Θέλουν ξενόγλωσσα βιβλία. Θέλουν βοηθήματα. Θέλουν κι ένα μοιρογνωμόνιο. Θέλουν παπούτσια για το βόλει. Και τι δεν θέλουν…

 

Κι εγώ θέλω χρόνο για να ικανοποιήσω τα θέλω τους. Και δεν θέλω να κυκλοφορώ με χρήματα πάνω μου. Και δεν θέλω έξτρα στρες. Έχω περίσσιο για να προλάβω τα πάντα όλα μέσα σ’ ένα 24ωρο. Ποιος θα πάει σούπερ μάρκετ; Πού να τρέχω τώρα για όλα αυτά τα θέλω τους; Κάπως έτσι έπεσα πάνω στην προπληρωμένη κάρτα COSMOTE Prepaid Mastercard . Και κάπως έτσι ξεκίνησα να την αγαπώ και να μιλάω γι’ αυτή σε φίλες και γνωστές που περνούν να ίδια και χειρότερα (να’ ναι καλά το αγόρι του σπιτιού μου)! Και για να τα λέμε κι όλα μεταξύ μας, η COSMOTE Prepaid Mastercard είναι η μόνη προπληρωμένη κάρτα, που κάνει τα αμέτρητα πράγματα που’ χεις μέσα στη μέρα να φαίνονται παιχνιδάκι! Με κάθε αγορά χαρίζει δωρεάν ΜΒ! Μ’ ένα απλούστατο “τικ”, ό,τι ώρα σε βολέψει (συνήθως τα ξημερώματα, που οι υπόλοιποι κοιμούνται) μαζί της κάνεις τις αγορές σου, τακτοποιώντας θέλω, εύκολα, γρήγορα κι ελεγχόμενα. Συν το ότι βγαίνεις κερδισμένη αφού με κάθε 1 ευρώ αγορών προσφέρει 5MB.

Έχε κατά νου, ή βάλε το SOS ότι: Για κάθε νέα ενεργοποίηση κάρτας ΤΩΡΑ και για μέχρι 23/09 αποκτάς 1 GB δωρεάν! Και το καλύτερο; Την αποκτάς πανεύκολα κι απλά. Πας αμέσως σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ, μόνο με την αστυνομική σου ταυτότητα.

Φανταστικό;

Εγώ πάντως δηλώνω πια μεγάλη φαν της COSMOTE Prepaid Mastercad. Όταν δοκιμάσεις τη χρήση της το ίδιο θα γίνεις κι εσύ!

εις το επανιδείν