Ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να έχουν τα παιδιά πιο δραστήρια καθημερινότητα

Main Image

Το έξυπνο ρολόι για πιο υγιή και δραστήρια παιδιά είναι το πιο χρηστικό αλλά και διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο δώρο.

Όλο και περισσότερες έρευνες τελευταία δείχνουν ότι τα παιδιά απομακρύνονται από έναν υγιή και fit τρόπο ζωής λόγων των απαιτήσεων που τους επιβάλλει η σύγχρονη καθημερινότητα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κάνεις την άσκηση μέρος της κάθε μέρας του παιδικού και πλέον υπάρχει ένας διασκεδαστικός και πρωτότυπος τρόπος για να το πετύχεις.

Ο συνδυασμός του ενθουσιασμού και του παιχνιδιού μαζί με την καθημερινή δραστηριότητα είναι ίσως το πιο χρήσιμο δώρο που μπορείς να κάνεις σε ένα παιδί τα Χριστούγεννα. Αυτά είναι και τα βασικά χαρακτηριστικά που έχει το ρολόι Vivofit jr 2 της Garmin και σίγουρα θα κερδίσουν την καρδιά κάθε παιδιού. Πρόκειται για ένα φανταστικό gadget που κάθε παιδί θα θέλει να φοράει, αφού είναι σχεδιασμένο με έμπνευση από τους ήρωες της Disney, της Marvel αλλά και του Star Wars.

ADVERTISING

Inline Image

Πέραν όμως της ευχάριστης αισθητικής που θα ξετρελάνει τόσο τους μικρούς μπόμπιρες όσο και τις μικρές κυρίες, το Vivofit jr 2 θα γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο της καθημερινότητας για τα ίδια αλλά και τους γονείς. Ο δραστηριογράφος της Garmin περιμένει κάθε παιδί να ζήσει εικονικά μία περιπέτεια παρέα με τον αγαπημένο του ήρωα, ο οποίος το καλεί να φέρει σε πέρας αποστολές. Ο έλεγχος από τους γονείς καθώς και η πολύτιμη βοήθειά τους για να ολοκληρώσει κάθε παιδί την αποστολή του επιτυγχάνεται μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες για το κινητό της μαμάς ή του μπαμπά κι έτσι το παιχνίδι αφορά όλους.

Μαζί με τον Mickey της Disney, τoν BB-8 από το Star Wars αλλά και τους Avengers της Marvel, τα παιδιά θα αρχίσουν να μαθαίνουν πως να ζουν δραστήρια, ενώ ταυτόχρονα θα μπαίνουν στη διαδικασία να ανακαλύπτουν νέες περιπέτειες κι όλα αυτά με τον πιο σύγχρονο και εκπαιδευτικό τρόπο μέσα στα πλαίσια της τεχνολογίας του σήμερα. Ένα Vivofit jr 2 της Garmin είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να βρει κάτω από το δέντρο κάθε παιδί αυτά τα Χριστούγεννα. Γονείς, θείοι και νονοί θα ενθουσιαστούν μαζί με τον λιλιπούτειο παραλήπτη του πιο ''δραστήριου'' δώρου καθώς θα μείνουν απόλυτα ικανοποιημένη με την προσιτή τιμή (79,99€) για το συγκεκριμένο gadget.

ADVERTISING

Inline Image

Ακόμα και το πλύσιμο των δοντιών ή η οργάνωση των καθημερινών εργασιών μπορούν να προγραμματιστούν μέσα από το Vivofit jr 2, το οποίο προσφέρει τις αντίστοιχες υπενθυμίσεις. Παιδιά και γονείς ανταγωνίζονται σε βήματα καθημερινά και ο πίνακας κατάταξης είναι αυτός που θα αναδείξει τον νικητή, προάγοντας με αυτό τον τρόπο τον υγιή ανταγωνισμό μέσα σε μία ομάδα που στην προκειμένη είναι η οικογένεια.

Inline Image

Κι επειδή μετά από όλα αυτά, η σκέψη του κάθε γονιού είναι πώς μπορεί να ελέγχει το παιδί του, η Garmin έχει φροντίσει αυτό να είναι απόλυτα εφικτό μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή που θα κατεβάσει στο κινητό του. Κι αν ακόμα το σκέφτεσαι, σημείωσε ότι το Vivofit jr 2 είναι ανθεκτικό αλλά και αδιάβροχο και η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να διαρκέσει έως και έναν χρόνο και κοστίζει μόλις 79,99€.

Inline Image

Ψυχαγωγία, στόχοι, επιβράβευση και παιχνίδι είναι ίσως ο καλύτερος και πιο αποτελεσματικός τρόπος να κάνεις πιο fit το παιδί σου και να βάλεις την δραστηριότητα στην καθημερινότητά του με τον πιο ανώδυνο κι ευχάριστο τρόπο. Εξάλλου λίγη περισσότερη μαγεία είναι ανάγκη να υπάρχει τα Χριστούγεννα και αν μπορεί να συνεχιστεί και τον υπόλοιπο χρόνο θα κάνει ακόμα και την πιο βαρετή διαδικασία λίγο πιο διασκεδαστική για κάθε παιδί.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.