ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Οδηγός για να ανανεώσεις τη χειμερινή γκαρνταρόμπα του παιδιού σου

Η περίοδος της καταναλωτικής μανίας εν όψει Χριστουγέννων ξεκίνησε. Οι βιτρίνες είναι προκλητικές και πολλές φορές σε παρασύρουν. Αν όμως αυτή σου την όρεξη την μετατρέψεις σε πρακτικές και έξυπνες αγορές, θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα έχεις και την ψυχολογική ικανοποίηση, αλλά θα ανανεώσεις ή θα συμπληρώσεις την ντουλάπα σου κατάλληλα. Και μέσα σε αυτή την φρενίτιδα με πολλά χρήσιμα ή μη πράγματα που θες να αγοράσεις, έχεις και τα δώρα, με αυτά των παιδιών να είναι προτεραιότητα.

Είτε είσαι μαμά, είτε νονά, θεία ή γιαγιά, φέτος καλύτερα να φροντίσεις να δώσεις στο παιδί, κορίτσι ή αγόρι, αυτό που χρειάζεται. Ακόμα κι αν δεν πρόκειται για δώρο και θες απλά να φροντίσεις σαν γονιός, κάνε τις σωστές επιλογές για να φτιάξεις την κατάλληλη γκαρνταρόμπα, σύμφωνα με τις ανάγκες του παιδιού σου. Ένα ζεστό μπουφάν, φόρμες για το σχολείο, ζακέτες, μπλούζες και κολάν είναι τα πιο απαραίτητα από τη λίστα και εκεί πρέπει να στοχεύσεις.

Θέλω να σου πω ότι φέτος δεν θα χρειαστεί να φας ατέλειωτες ώρες στο διαδίκτυο ή κοιτάζοντας βιτρίνες και ψάχνοντας την ιδανική προσφορά. Μία βόλτα στα καταστήματα INTERSPORT ή με ένα κλικ στο intersport.gr θα βρεις ό, τι χρειάζεται το παιδί σου σε τιμές που θα σου αφήσουν περιθώριο να κάνεις και ένα δώρο στον εαυτό σου. Ταυτόχρονα θα βοηθήσεις και την Κιβωτό του Κόσμου, αφού με κάθε αγορά από τα καταστήματα INTERSPORT χαρίζονται 600 μπουφάν στα παιδιά. 

Άνετες φόρμες για τους μικρούς μπόμπιρες, αλλά και πολύχρωμα κολάν και ζακέτες για τις μικρές πριγκίπισσες είναι στη διάθεσή σου για να δημιουργήσεις στο παιδί σου την γκαρνταρόμπα που έχεις φανταστεί και εκείνο να μείνει απόλυτα ευχαριστημένο. Ας γίνω όμως πιο συγκεκριμένη. Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε ή απλά μπες μαζί μου τώρα στο intersport.gr και ξεκίνα να γεμίζει το καλάθι σου.

Μπουφάν

Βρισκόμαστε μέσα στο χειμώνα, πράγμα που σημαίνει ότι το μπουφάν είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο. Για το σχολείο ή την εκδρομή, ακόμα και για τη βόλτα στο πάρκο, το παιδί χρειάζεται ένα ζεστό αλλά και ανθεκτικό μπουφάν. Ανακάλυψε την τεράστια ποικιλία της INTERSPORT και βρες το κατάλληλο μπουφάν για το παιδί σου, όποιο κι αν είναι το budget σου. Μην ξεχάσεις να ρίξεις μία ματιά στα παιδικά μπουφάν McKINLEY με αδιαβροχοποίηση μέχρι 3.000 mm μόνο με 29,99€ αποκλειστικά στην INTERSPORT.

Φόρμες

Αν είσαι ήδη μαμά, τότε ξέρεις πολύ καλά ότι όσες φόρμες κι αν έχει η παιδική ντουλάπα δεν είναι αρκετές. Τα παιδιά είναι γεμάτα ενέργεια και φορτωμένα δραστηριότητες, επομένως είναι αδύνατον να κρατήσουν τη φόρμα που έβαλαν το πρωί καθαρή ως το βράδυ. Τώρα λοιπόν, βρες ευκαιρία να καλύψεις τυχόν κενά ή απλά να αυξήσεις το απόθεμα. Και τα δύο είναι πολύ χρήσιμα.

Ακόμα όμως κι αν δεν είσαι μαμά, τότε θέλω να σου πω ότι αυτό είναι το κατάλληλο δώρο για όσες είναι και θα εκτιμηθεί υπέρ του δέοντος. Εξάλλου οι τιμές στην INTERSPORT σου δίνουν τόσες επιλογές από διάσημα brands, τόσο για τα κορίτσια όσο και για τα αγόρια που θα δυσκολευτείς να καταλήξεις.

Ζακέτες

Στη συνέχεια, αφού έχεις τελειώσει με τα βασικά, ήρθε η ώρα να σε πάω στις ζακέτες και τα hoodies. Χρήσιμα και τα δύο για κορίτσια και αγόρια θα σου λύσουν τα χέρια, όταν χρειάζεσαι κάτι μέσα από το μπουφάν για το κρύο. Αλλά εκτός από την πρακτική χρήση τους, μία ζακέτα μπορεί να δώσει στο ντύσιμο μία πιο στιλάτη πινελιά και να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον το καθημερινό του στιλ. Στην INTERSPORT θα βρεις μία ποικιλία με τα κλασικά σχέδια και πολλά ακόμα που τα παιδιά θα μπορούν να φορέσουν με τα τζιν παντελόνια και εκτός σχολείου για ένα cool ντύσιμο.

Επειδή όμως, τα κορίτσια εκτός από παντελόνια φόρμας φορούν και κολάν -που είναι πλέον τάση- οφείλω να ασχοληθώ και με αυτή την κατηγορία. Γνωρίζοντας, πώς έχουν αρκετή άποψη σχετικά με τα ρούχα που θα φορέσουν, θέλω να σου πω ότι η συλλογή της INTERSPORT έχεις τις πιο ασφαλείς επιλογές. Μονόχρωμα ή με prints, είναι όλα στη διάθεσή σου για να φτιάξεις τα πιο στιλάτα looks και να ευχαριστήσεις ακόμα και τα πιο απαιτητικά κορίτσια.

 

Όποιο κι αν είναι το budget που έχεις να διαθέσεις, οι αγορές στην INTERSPORT θα σε καλύψουν και θα σου αφήσουν χώρο να πάρεις ένα μπουφάν για σένα ή τον καλό σου (στην INTERSPORT θα βρεις γυναικεία και ανδρικά αδιάβροχα μπουφάν McKINLEY μόνο με 39,99€) και θα είστε όλοι έτοιμοι για μία χειμερινή εκδρομή, κοντά ή μακριά με λιακάδα ή βροχή.

Να θυμάσαι ότι εκτός από έξυπνες και οικονομικές αγορές από την INTERSPORT, θα κάνεις και μία καλή πράξη, αφού με κάθε αγορά συμβάλλεις στο να φτάσουν 600 μπουφάν στα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου.