OPINIONS

Rising Star: Είχαμε και στο χωριό μας

Δευτέρα σήμερα και όπως κάθε τέτοια μέρα της εβδομάδας, όλοι (τουλάχιστον όσοι παραδέχτηκαν ότι το είδαν γιατί ξάφνου είναι και ντροπή να βλέπεις ελληνική τηλεόραση) συζητούσαν για το Rising Star.

“Bαρετό, αργό, γι’ αυτό τόσος χαμός;”, κράξιμο στο twitter και τα εταιρικά πηγαδάκια για τα ελληνικά της Καλομοίρας, το back to back του Λιάγκα (ακριβώς πριν, παρουσιάζει το Lucky Room), η καθυστέρηση με το application και τα βίντεο των παικτών, οι κριτές που δεν είχαν πάρει σοβαρά την εκπομπή, η προσπάθεια χιούμορ του Αντώνη Ρέμου και του Χρήστου Μάστορα, και ο σχεδόν ανύπαρκτος Κώστας Μακεδόνας.

Τώρα, σοβαρά; Μια χαρά ήταν ρε παιδιά. Από πότε έχουμε μάθει δηλαδή σε shows χωρίς τεχνικά προβλήματα, καθυστερήσεις στα lives και άβολες στιγμές μεταξύ των κριτών;

Κάπου εδώ θα ταυτιστώ βέβαια με αυτό το tweet

Eγώ πάντως ήμουν σπίτι με τις κολλητές μου, τρώγαμε κάτι κινέζικες σούπες και τηγανητά ρύζια και ψηφίζαμε από το κινητό με το δωρεάν app (να τα λέμε κι αυτά τα καλά, επιτέλους θα μπει τέλος στο κυπριακό έθιμο να αγοράζουν κάρτες με μονάδες προκειμένου να ψηφίσει όλο το χωριό τον γιο της Στάλως), και μια χαρά τα περνούσαμε.

Παρόλ’ αυτά, το πλατό του στούντιο Κάπα ειλικρινά (το είδα από κοντά), δε συγκρίνεται με κανένα άλλο που έχουμε δει έως τώρα και δεν μπορούμε να αδιαφορήσουμε για την τεχνολογική αυτή υπερπαραγωγή που πρώτη φορά βλέπουμε εδώ στο Ελλαδιστάν, χωρίς κανένα ιδιαίτερο κώλυμα. Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν αρκετές παύσεις από το “Καλή επιτυχία τάδε” μέχρι να ξεκινήσει το τραγούδι και μια ”κοιλιά” που ξεκινήσαμε να βλέπουμε από αρκετά νωρίς ανάμεσα στο βίντεο του διαγωνιζόμενου, το μπλα μπλα των κριτών για το πρόσωπό του πριν τον δούμε και το επόμενο μπλα μπλα των κριτών αφού τον δούμε/ ακουσουμε/ ψηφίσουμε.

Κάπου εδώ θα ταυτιστώ με αυτό το tweet

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι σίγουρα δεν ανυπομονώ να το ξαναδώ την επόμενη Κυριακή, αλλά αν είμαι σπίτι θα ανοίξω την tv (και το κινητό) και θα το παρακολουθήσω. Θα εύχομαι να μπουν υπότιτλοι στα όσα λέει η Καλομοίρα στο “μπολρούμ” (blue room με την προφορά της) προκειμένου να τη δείχνουν και λίγο συχνότερα αφού χτες σύσσωμο το twitter έβγαλε Silver Alert για χάρη της, θα ελπίζω ο Χρήστος Μάστορας να ξανασολάρει χωρίς λόγο, ο Αντώνης Ρέμος να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για χιούμορ, ο Κώστας Μακεδόνας να θυμηθεί να υπάρξει γενικά στην εκπομπή, ο Γιώργος Λιάγκας να διαβάσει τα tweets που αναφέρονται σε αυτόν και η Δέσποινα Βανδή να φοράει πάντα Miro Designers (είμαι η μόνη που την έχει κατασυμπαθήσει τα τελευταία χρόνια από τη θέση της στην κριτική επιτροπή των talent shows;).

Θα κλείσω με αυτό