BRAD PITT

Brad Pitt- Leonardo Di Caprio: Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους από την νέα ταινία του Tarantino

Βρισκόμαστε στα γυρίσματα του "Once Upon  A Time in Hollywood". Ο Leonardo Di Caprio είναι ντυμένος Rick Dalton, πρώην Αμερικανός τηλεοπτικός σταρ μιας σειράς γουέστερν και ο Brad Pitt με τα τζινάκια του ενσαρκώνει τον αντικαταστάτη του. Όλα τα παραπάνω είναι οι αποδείξεις πως η νέα ταινία του Quentin Tarantino για τον τρομερό και φοβερό βίο του Charles Manson, έχει μπει για τα καλά στην πρίζα.

Όσο για την πρώτη φωτογραφία, αυτή μας έρχεται από τον ίδιο το Leonardo Di Caprio, ο οποίος την ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram.

First look. #OnceUponATimeInHollywood

A post shared by Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio) on

Η υπόθεση του “Οnce Upon A Time in Hollywood” τοποθετείται χρονικά στα 1969, στην τοποθεσία Λος Άντζελες. Είναι η στιγμή που ο κόσμος δεν μπορεί να σταματήσει την ανατριχίλα για όλα αυτά τα ειδεχθή που σκέφτηκε και έπραξε ο Charles Manson και η φαμίλια του με αποκορύφωμα το λουτρό αίματος μέσα στο οποίο πνίγηκαν εννιά άτομα, μεταξύ των οποίων η 8 μηνών εγκυμονούσα σύντροφος του Roman Polanski, Sharon Tate. Στο καστ της ταινίας και οι- κρατήσου- Margot Robbie, Al Pacino,  Dakotta Fanning, Kurt Russell, Damian Lewis, Luke Perry, Burt Reynolds. Θα γίνει χαμός.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τον Αύγουστο του 2019.