GAL GADOT

Η Gal Gadot δεν θα υποδυθεί ξανά την Wonder Woman, αν δεν απολύσουν τον Brett Ratner

Κι ενώ οι καταγγελίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις συνεχίζουν να πέφτουν "βροχή" στο Hollywood, η Gal Gadot αποφάσισε να δώσει τελεσίγραφο στην Warner Bros, ώστε να διαλέξουν ή εκείνη ή τον Bret Ratner.

H ηθοποιός απειλεί να μην ξαναπαίξει ως Wonder Woman, μέχρι να μπει τέλος στην επαγγελματική σχέση του παραγωγού με την Warner Bros. O Ratner έχει κατηγορηθεί από τουλάχιστον έξι γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση. Η Gadot ακούγεται πως δεν θα υπογράψει για το sequel μέχρι να απομακρυνθεί από το δυναμικό της Warner Bros ο δημιουργός.

“Είναι σκληρή και έχει αρχές. Επίσης ξέρει ότι ο καλύτερος τρόπος να χτυπήσεις ανθρώπους όπως ο Ratner είναι στην τσέπη. Ξέρει ακόμα ότι η Warner Bros πρέπει να σταθεί δίπλα της έτσι όπως εξελίσσεται αυτό το θέμα. Δε μπορούν να κάνουν μια ταινία για τη γυναικεία ενδυνάμωση της οποίας κομμάτι θα έχει χρηματοδοτηθεί από έναν άντρα που κατηγορείται για σεξουαλικές επιθέσεις ενάντια σε γυναίκες”, αναφέρει η πηγή της Page Six.

Οι εκπρόσωποι της Gadot και του Ratner δεν έχουν απαντήσει ακόμα, αν και ένας εκπρόσωπος της Warner Bros είπε πως οι οι αναφερθείσες ενέργειες της ηθοποιού ήταν “ψευδείς”.

Πολύ θέλουμε να είναι αλήθεια.

 

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP