TRAILERS

Mamma Mia 2: Το πρώτο trailer είναι εδώ και δεν γίνεται να μην σε συγκινήσει

Το καλοκαίρι του 2018 η ταινία ''Mamma Mia'' γίνεται 10 χρονών και ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν οι δημιουργοί τα γενέθλιά της είναι φυσικά μια ακόμα ταινία!

Το ”Mamma Mia 2” ή αλλιώς ”Mamma Mia! Here we Go Again” είναι κατά κάποιο τρόπο η συνέχεια της ιστορίας, καθώς η αφήγησή της ξεκινάει μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, στην πραγματικότητα όμως είναι prequel, καθώς έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε την ιστορία της Donna, που υποδύεται η Meryl Streep και πώς απέκτησε την μονάκριβή της κόρη, Sophie.

Στο πρώτο trailer που κυκλοφόρησε, βλέπουμε την πανέμορφη Lily James στο ρόλο της νεαρής Donna και ανακαλύπτουμε πώς γνώρισε τους άντρες της ζωής της, Harry, Sam και Bill, αλλά και πώς διαχειρίστηκε το γεγονός ότι έμεινε έγκυος. Αφορμή για αυτό το ταξίδι στο παρελθόν είναι η εγκυμοσύνη της Sophie, η οποία πυροδοτεί μια σειρά γεγονότων και βλέπουμε την παράλληλη ζωή αυτών των δύο γυναικών αλλά και πώς επηρεάζει η μια τη ζωή της άλλης. Επίσης, συμμετέχει και η Cher ως η μαμά της Donna. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;