GAL GADOT

10 διάσημοι που θα σε πείσουν να δεις την Wonder Woman (όχι ότι χρειάζεται να σε πείσει κάποιος)

Όταν είδα το ''Batman vs Superman'' στο σινεμά, υπέφερα. Δεν υπερβάλλω. Τα μάτια μου κυριολεκτικά πονούσαν από τις λάμψεις στα πλάνα της μάχης (αλλά και από το eye roll που έκανα όποτε μιλούσαν οι ήρωες, οκ) και δεν άντεχα αυτό που έβλεπα. Η μοναδική στιγμή που ένιωσα ότι έχω μία σύνδεση με αυτό που συμβαίνει στην οθόνη ήταν όταν προσγειώθηκε η Wonder Woman στη μάχη.

Η ποπ κουλτούρα είχε αφόρητη ανάγκη την Diana- ειδικά τώρα που ζούμε όλη αυτή την παράνοια με τα σεξιστικά παραληρήματα στην Αμερική και oh, well εδώ στην Ελλάδα– οκ, ποιον κοροϊδεύω σε όλο τον κόσμο. Το 2017, λοιπόν, μπορεί να είναι στα μισά του και να έχει ΗΔΗ σημαδευτεί από άσχημα γεγονότα ωστόσο έχει παράλληλα αυτή την φαινομενικά μικρή αλλά τόσο- μα τόσο, σημαντική νίκη. Η Wonder Woman κερδίζει (επιτέλους) τη θέση που της αξίζει στον κινηματογράφο με την Gal Gadot να ζωντανεύει μια από τις πιο σημαντικές ηρωίδες κόμικ.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Ιωσηφίνα του Popcode, ”Η Wonder Woman συνθλίβει το box office και τη φόρμουλα του Χόλιγουντ” ενώ σημειώνει ότι ”Η Wonder Woman έσπασε τη φόρμα του 60% άντρες – 40% γυναίκες του αγοραστικού κοινού των υπερηρωικών ταινιών και ανέβασε το 40% σε 52% για πρώτη φορά” κερδίζοντας την πρώτη θέση στο box office παγκοσμίως.

Μπορείς να δεις και την αποκλειστική συνέντευξη που είχε το Popcode με την σκηνοθέτιδα, Patty Jenkins.

Από σήμερα, 8 Ιουνίου, η ταινία προβάλλεται και στην Ελλάδα. Σε περίπτωση, λοιπόν, που δεν ήσουν σίγουρη αν θα πας να τη δεις, διάβασε τι είπαν 10 ηθοποιοί του Hollywood, μετά την προβολή της ταινίας. Όχι, ότι χρειάζεται να σε πείσει κάποιος για να δεις την Wonder Woman, αλλά λέμε τώρα.

Rosario Dawson

”Περίμενα όλη μου τη ζωή να δω τη live action ταινία της Wonder Woman και δεν με απογοήτευσε”

Mindy Kaling

”Slay”

Lupita Nyong’o

”Οκ, μόλις έφυγα από τον κινηματογράφο και ξέρω σίγουρα ότι οι Θεοί μας ευλόγησαν με αυτή την ταινία. ΟΥΑΟΥ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια υπερηρωική ταινία. Επική. Διασκεδαστική. Σε κρατάει. Σε κερδίζει αισθητικά. Αστεία με έναν ειλικρινή και καθόλου προσπαθώ-πάρα-πολύ τρόπο. Ευφυής. Έξυπνη. Ιδανική διάρκεια. Δυνατή. Αισθησιακή. Απλά φανταστική. Η Gal Gadot σε μαγνητίζει και παράλληλα σε κάνει να θέλεις να τρέξεις στο κοντινότερο κατάστημα με στολές και να αποκτήσεις μια Wonder Woman στολή. Η σκηνοθέτις Patty Jenkins μας δίνει επικές στιγμές με τις Αμαζόνες μέσα από την εξαιρετική σκηνοθεσία της και ο Chris Pine είναι ακαταμάχητος. Η μουσική είναι τέλεια και νομίζω ότι η ταινία είναι από αυτές που βλέπεις ξανά και ξανά. Προσωπικά πιστεύω ότι η ταινία μπαίνει στην κατηγορία των κλασσικών του είδους της”

Jessica Chastain

”#WONDERWOMAN Ok ladies, now let’s get in formation”

#WONDERWOMAN Ok ladies, now let's get in formation. @gal_gadot #PattyJenkins

A post shared by Jessica Chastain (@jessicachastain) on

Bryce Dallas Howard

”Μόλις ταρακουνήθηκε ο κόσμος μου από τις Patty Jenkins και Gal Gadot. Έκλαιγα στο σινεμά. Πλέον ζω μια ζωή μετά την Wonder Woman”

Joss Whedon

”Είδα μόνος μου την Wonder Woman πριν εβδομάδες, για αυτό σκάστε έχει ήδη γίνει προβολή μόνο για άντρες. Ωω, είναι φοβερά απολαυστική”

Elizabeth Banks

”Πιστεύω στην αγάπη και η Wonder Woman και η Patty Jenkins τα κατάφεραν. Tο #NoMansLand είναι τα πάντα!”

Chris Evans

”ΟΥΑΟΥ. Πάρα πολλά συγχαρητήρια”

Constance Wu

”Ήταν τόσο φανταστικό, που έκλαιγα από χαρά”

IT WAS SO AMAZING I CRIED FOR JOY #wonderwoman @wonderwomanfilm

A post shared by Constance Wu (@wonstancecoo) on

Octavia Spencer

”Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που η Wonder Woman έχει τη δική της στιγμή. Σε όλες τις μητέρες εκεί έξω, που θέλετε ένα πρότυπο για τα κορίτσια σας και να εκπαιδεύεσετε τα αγόρια σας σχετικά με την αξία των δυνατών γυναικών, κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και πηγαίνετε να δειτε την ταινία. Οι αμαζόνες δεν είναι απλά όμορφες και γυμνασμένες, είναι έξυπνες, μιλάνε πολλές γλώσσες και καταλαβαίνουν την επιστήμη. Ναι, έχουν μυαλό!!!! Γυναίκες με διαφορετικό σωματότυπο και εθνικότητα, με είχαν σε όλη τη διάρκεια τόσο πολύ σε εγρήγορση που θα πληρώσω ξανά για την δω. Αλλά αυτή τη φορά θα τη δω με φίλους”