NETFLIX

6 ταινίες που μπορείς να δεις απόψε στο Netflix αν βαριέσαι να βγεις #3

Αποφάσισες να κάτσεις μέσα απόψε και να χαλαρώσεις στον καναπέ σου; Στηρίζουμε αυτή την απόφαση και για να σου κάνουμε πιο εύκολη την κατάσταση, ετοιμάσαμε μια μικρή λίστα με 6 ταινίες που μπορείς να στριμάρεις αυτή τη στιγμή στο Netflix. Θέλεις ταινία δράσης; Έχουμε. Προτιμάς τα θρίλερ; Και από αυτό έχουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις εσύ, είναι ποπ κορν!

H περιπέτεια

Terminator Genisys

Η λίστα μας ανοίγει πανηγυρικά με τον Terminator και τον Arnold Schwarzenegger στον πιο χαρακτηριστικό του ρόλο. Το ”Terminator Genisys” διαδραματίζεται στο μέλλον, όπου μετά την καταστροφή, οι άνθρωποι καταφέρνουν να νικήσουν τελικά τις μηχανές και ο αρχηγός τους John Connor στέλνει τον Kyle Reese στο Λος Άντζελες του 1984 για να προστατεύσει τη μητέρα του, την οποία παίζει η Khaleesi της καρδιάς μας, για να σώσει το μέλλον.

Η κωμωδία

I love you, man

Μια από τις πιο αδικοχαμένες στα ράφια των βίντεο κλαμπ ταινία, το ”I love you, man” είναι η ιστορία ενός bromance που αναπτύσσεται ανάμεσα στον Peter Klaven, που δεν είχε ποτέ φίλους με το αρκουδολουκουμάκι, Jason Segel.

Το animation

The Bugs Bunny/ Road Runner Movie

Η πιο ”Κυριακή στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα και κουβέρτα” animation ταινία που έχει βγει ποτέ. Θα μας θυμίζει για πάντα τα Σαββατοκύριακα που ήμασταν παιδιά και ξυπνούσαμε από τις 8 για να δούμε ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΥΜΑΟΥ. Ε, αξίζει μια προβολή σήμερα, δεν νομίζεις;

Το δράμα

A beautiful Mind

Η αληθινή ιστορία του John Nash, ιδιοφυούς μαθηματικού που βραβεύτηκε με Νόμπελ, αλλά προηγουμένως πάλεψε πάνω από 30 χρόνια με τις σχιζοφρενικές τάσεις του, τις οποίες και κατάφερε να θεραπεύσει χάρη στη δύναμη του μυαλού του και τη φροντίδα της γυναίκας του, την οποία υποδύεται η Jennifer Connelly. Η ταινία είχε 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ και είχε κερδίσει ΚΑΙ τα 4 αγαλματίδια (Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σεναρίου, Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Β’ Ρόλο, Καλύτερης Σκηνοθεσίας)

Το θρίλερ

The Conjuring

Τα παραψυχολογικά θρίλερ που έχουν βασιστεί σε αληθινές ιστορίες/ μαρτυρίες συχνά μπορούν να γίνουν αστεία, όχι όμως το ”Conjuring”, το οποίο χρησιμοποιεί με μαεστρία τους φανταστικούς πρωταγωνιστές του και συνθέτει ένα ΠΑΡΑΠΟΛΥ τρομακτικό σύμπαν, στο οποίο μια πανίσχυρη δαιμονική οντότητα προκαλεί μεταφυσικά φαινόμενα και απειλεί μια οικογένεια.

Η ρομαντική

Kate and Leopold

Και κλείνουμε με το υπέροχο ”Kate and Leopold”, μια ταινία που βλέπεται τόσο άνετα και έχει τον φανταστικό συνδυασμό ταξίδι στο χρόνο- αριστοκράτης από άλλη εποχή- μοντέρνα γυναίκα, μόνη, ψάχνει. Στα plus της υπόθεσης φυσικά ο αγαπημένος μας Hugh Jackman και η υπέροχη Meg Ryan. (Πού υπογράφουμε να κάνουν ξανά κανένα ανάλαφρο romcom ρε παιδιά;)