WATCHLIST

Οι 5 λογαριασμοί που πρέπει να ακολουθείς στο Instagram αν βλέπεις πολλές ταινίες

Από τη μία το σινεμά. Από την άλλη το Instagram. Οι δύο από τους 4-5 βασικούς λόγους που αφοσιώνεσαι σε μία οθόνη (μαζί με τις σειρές, το Facebook κι ό,τι άλλο αυτού του στιλ απορροφά την προσοχή σου). Η πιο κινηματογραφική εκδοχή του Instagram συμπυκνώνεται σε μερικά accounts με σκηνές από ταινίες, ατάκες, αποσπάσματα και ωραίες πληροφορίες. Κάνε follow, αξίζει.

Script To Screen

Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο cool κινηματογραφικό account αυτή τη στιγμή στο αγαπημένο Instagram. Συνδυάζει βιντεάκια χαρακτηριστικών σκηνών, με δακτυλογραφημένα αποσπάσματα από το σενάριο, στο οποίο όπως είναι φανερό δίνει ιδιαίτερη έμφαση. Χιτσκοκική η προσέγγισή του (Ο Alfred Hitchcock θεωρούσε προς το σενάριο είναι το πιο σημαντικό συστατικό μιας ταινίας).

Popcodegr

«Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει« λένε και είναι αλήθεια. Αλλά πραγματικά, το «αδερφάκι» μας το Popcode.gr έχει εξαιρετικό Instagram account, πλήρως ενημερωμένο και ενισχυμένο με ισχυρή δόση χιούμορ.

Cinema Magic

Αν αγαπάς πραγματικά το σινεμά και σουλατσάρεις συχνά στα ινσταγραμμικά λημέρια, τότε το ξέρεις και άρα το ακολουθείς ήδη. Το Cinema Magic είναι ό,τι πιο basic υπάρχει στο είδος του εκεί μέσα. Το δυνατό του σημείο είναι οι behind the scenes φωτογραφίες και τα trivia σχόλιά του.

Colorpalette Cinema

Ένα διαφορετικό account που συνδυάζει εμβληματικές κινηματογραφικές σκηνές με χρωματικές παλέτες. Το αιτιολογεί ως εξής: «το χρώμα μπορεί να μας επηρεάσει ψυχολογικά, συχνά χωρίς να το καταλαβαίνουμε και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν δυνατός μηχανισμός μίας ιστορίας».

Movie Scenes Quote

The Mountain Between Us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη best movie scenes quote (@moviescenesquote) στις

Ό,τι λέει το όνομά του: πάντρεμα σκηνής με την ατάκα για την οποία δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ό,τι πιο γλυκό, πικρό, αληθινό και καθοριστικό έχει στιγματίσει την κάθε σκηνή μιας σειράς ή μιας ταινίας. Τα mentions και η ταύτιση πέφτουν «βροχή».