WATCHLIST

5 μουσικά events για το Παρασκευοσαββατοκύριακο

Τα μπαρ είναι πάντα εκεί και μένουν τα ίδια, μέχρι να στολίσουν για Χριστούγεννα ή να κάνουν κάποια ανακαίνιση. Μπορείς, λοιπόν, πάντα να τα έχεις σαν μία από τις επιλογές της εξόδου σου για το Παρασκευοσαββατοκύριακο, αλλά κοίτα που καμια φορά μπορείς να βρεις πολύ πιο ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις.

Το συγκεκριμένο τριήμερο μάλιστα, έχει πέντε events τα οποία καλύπτουν μεγάλο φάσμα μουσικών γούστων και μπορούν να σε κρατήσουν να χορεύεις μέχρι το ξημέρωμα, ή να τελειώσεις νωρίτερα και να πας και στο αγαπημένο σου μπαρ.

Ό,τι μουσική κι αν ακούς, διάλεξε και πάρε.

1. Family Affair

Ένα διήμερο χαράς και μουσικής σε περιμένει μαζί με DJs, Beat Boxers, μπάντες και αγαπημένους καλλιτέχνες στο Gagarin. Όλοι τους συμμετέχουν εθελοντικά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε εξαιρετικά καλό σκοπό.

Σημεία προπώλησης: Jackals Tattoo (Κουντουριώτου 164, Πειραιάς), IMANTAS (Σαρρή 46, πλατεία Ασωμάτων/Ψυρρή), True Love Tattoo (Χαρ.Τρικούπη 127, Ν.Ερυθραία), SLUT Boardshop (Αγίας Παρασκευής 20, Χαλάνδρι & Λεωφ.Κηφισίας 238-240, Κηφισιά).

Προπώληση: 8€ και 15€(διήμερο)

Ταμείο: 10€

2. Plissken Festival

 

H χειμερινή version του Plissken, επιστρέφει για ένα ακόμα δυνατό διήμερο με ένα πρωτοποριακό line up, με στιλ και ποιότητα. Την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Δεκεμβρίου, θα βρεθούν στην Αθήνα περισσότεροι από 40 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι θα παίζουν σε τρία διαφορετικά venues στην οδό Πειραιώς.

Εισιτήρια: 32€ και 50€(διήμερο)

Σημεία προπώλησης: viva.gr

3. Ο Βen Klock στην Αθήνα

 

O Ben Klock, γέννημα θρέμμα της Βερολινέζικης σκηνής, ενσαρκώνει χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της σύγχρονης techno σκηνής. Ως resident dj του Berghain, του «ναού» της ηλεκτρονικής μουσικής στο Βερολίνο από το 2004, ο Klock γράφει τη δική του σελίδα στην ιστορία αυτού του ήχου. Το Blend και η ομάδα του six d.o.g.s τον υποδέχονται στις 2 Δεκεμβρίου για ένα πάρτι στο Vox που έχει όλες τις προδιαγραφές να είναι το καλύτερο της σεζόν. 
Το line-up συμπληρώνουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Manolaco. Μαζί τους ο Cirkle.

Σημεία προπώλησης: viva.gr

Εισιτήρια: 27€ και 35€(VIP)

4. Οι Nouvelle Vague στο Fuzz

 

Οι Nouvelle Vague επιστρέφουν στην Αθήνα για μία σαγηνευτική και άκρως διασκεδαστική βραδιά, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου στο Fuzz Live Music Club! Το σχήμα των Marc Collin και Olivier Libaux θα έχει στις αποσκευές του ένα νέο album (“I Could Be Happy”), ενώ μέσα στη χρονιά παρουσίασε ένα ακόμα project – το ντοκυμαντέρ “Nouvelle Vague by Nouvelle Vague and Some Friends” – συνεχίζοντας τον επιτυχημένο και ιδιόμορφο συνδυασμό new wave / post-punk συνθέσεων με bossa nova και lounge ρυθμούς. Μαζί τους θα βρίσκεται η αυθεντική τραγουδίστρια του σχήματος, Melanie Pain, μαζί με τις πανέμορφες Élodie Frégé και Liset Alea!

Προπώληση: 25€

Ταμείο: 28€

Σημεία Προπώλησης: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και σταwww.fuzzclub.gr και www.viva.gr

5. Steam presents: K. Bhta & Mikael Delta

 

O Κ.Βήτα και ο Μ.Δέλτα για πρώτη φορά στα deck του STEAM club για ένα μοναδικό dj set. Οι δύο μουσικοί θα παίξουν αγαπημένη τους μουσική και κομμάτια από το φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής. Eίναι η πρώτη κοινή τους εμφάνιση μετά από 9 χρόνια και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. Οι πρωτοπόροι της ηλεκτρονικής μουσικής την 1 & 2 Δεκεμβρίου σε ένα 5ωρο electronica dj set στο Steam.

Προπώληση: viva.gr

Εισιτήρια: 15€