EUROVISION

Eurovision 2018: Εισβολέας άρπαξε το μικρόφωνο από την τραγουδίστρια της Μεγάλης Βρετανίας

Thomas Hanses

Ο διαγωνισμός της Eurovision δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ζωντανός αν δεν συνέβαιναν και κάποια απρόοπτα. Σήμερα ο κλήρος των ευτράπελων έπεσε στη SuRΙΕ, την τραγουδίστρια του Ηνωμένου Βασιλείου, που την ώρα που ερμήνευε το κομμάτι «Storm» δέχθηκε μια απρόσκλητη «επίσκεψη» στη σκηνή. Κάποιος κατάφερε να παραβιάσει την ασφάλεια και να εισβάλει στη σκηνή. Ο εισβολέας πήρε το μικρόφωνο της SuRΙΕ και άρχισε να μιλά με το κοινό πριν εκείνη καταλάβει τι συμβαίνει.

Στην παύση που ακολούθησε την απομάκρυνση του εισβολέα το κοινό συνέχισε να τραγουδά κι εκείνη σοκαρισμένη προσπάθησε να κουνήσει τα χέρια της στο ρυθμό μέχρι που της έφεραν ένα άλλο μικρόφωνο και έτσι κατάφερε να φτάσει ως το τέλος του τραγουδιού. Αρκετοί χρήστες των social media κατάφεραν να απαθανατίσουν τη στιγμή της εισβολής και τη μοιράστηκαν μαζί με τα σχόλιά τους για την ατυχία της Βρετανικής αποστολής. Η EBU εξέδωσε ανακοίνωση μέσω Twitter ενημερώνοντας για τη σύλληψη του εισβολέα, που λέγεται πως είναι ο φαρσέρ των διασήμων Vitalii Sediuk.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση δόθηκε στη Βρετανική αποστολή η δυνατότητα να τραγουδήσει ξανά απόψε αλλά οι ίδιοι αρνήθηκαν νιώθοντας πολύ υπερήφανοι για την εμφάνισή τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: Thomas Hanses