WATCHLIST

Η Bonnie Tyler θα τραγουδήσει το “Total eclipse of the heart” στην ολική έκλειψη ηλίου

Καλά διάβασες. Δεν σε έχει βαρέσει ο ήλιος, ούτε η στεναχώρια που τελείωσαν οι διακοπές. Η τρισμέγιστη Bonnie Tyler θα τραγουδήσει την τιτανοτεράστια μπαλάντα των 80's, ''Total eclipse of the heart'' σε μια κρουαζιέρα κατά τη διάρκεια της ηλιακής έκλειψης, που θα γίνει στις 21 Αυγούστου. Αν δεν είναι αυτή η καλύτερη είδηση της ημέρας, δεν ξέρω ποια είναι. Αλήθεια.

Η είδηση κάνει το γύρο του internet τις τελευταίες ώρες και πραγματικά εύχομαι να μπορούσα να βρεθώ σε αυτό το κατάστρωμα, να παραγγείλω το χρωματιστό κοκτέιλ με τις ομπρελίτσες και να τραγουδήσω έξαλλα μαζί της ”And I need you now tonight, and I need you more than ever, and if you only hold me tight, we’ll be holding on forever”, κάπως έτσι·

”Θα είναι τόσο συναρπαστικά, είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά” είπε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της ενώ αποκάλυψε ότι το τραγούδι έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να ταιριάξει με τη διάρκεια της έκλειψης, που θα είναι 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Η ολική ηλιακή έκλειψη θα είναι ορατή στην Αμερική, μάλιστα θα βυθίσει στο σκοτάδι 14 πολιτείες- από το Όρεγκον μέχρι την Ν. Καρολίνα και η επόμενη αντίστοιχη έκλειψη θα γίνει στις 12 Αυγούστου του 2045!

Επειδή όμως εμείς δεν θα δούμε ούτε την έκλειψη ούτε την Bonnie, μπορούμε αρχικά να ακούσουμε το υπέρ- κομμάτι και να δούμε το ΕΠΙΚΟ βίντεοκλιπ..

Αλλά και να ακούσουμε μια playlist εμπνευσμένη από την έκλειψη.

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Alastair Grant