WATCHLIST

Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2017: Ζήσαμε από κοντά την μεγάλη γιορτή Θετικής Ενέργειας της Amita Motion!

Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούσαν στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και στη μεγάλη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο η Amita Motion. Όταν ήρθε η πρόσκληση στα γραφεία μας, αφού φουσκώσαμε τα χρωματιστά μπαλόνια και γράψαμε μηνύματα πάνω τους (φήμες ότι η Μάριον γέμισε το γραφείο της Μαριλέλλας με κίτρινα μπαλόνια κρίνονται αναληθείς), δώσαμε ραντεβού στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion, για να γιορτάσουμε μαζί με τον κόσμο, να χορέψουμε στους ρυθμούς του φανταστικού line up και να ζήσουμε το απόλυτο positive energy day.

Με σύνθημα “Είμαστε Θετική Ενέργεια” και ελεύθερη είσοδο, η πιο θετική ημέρα του χρόνου, απέδειξε για μια ακόμα χρονιά γιατί θεωρείται ένα μουσικό γεγονός που απλά δεν πρέπει να χάσεις

Ο χώρος είχε πλημμυρίσει με όμορφα, χαμογελαστά πρόσωπα. Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια απολάμβαναν την όμορφη βραδιά στο Τείχος, έκαναν βόλτες με ποδήλατα και skate και χόρευαν υπό τους ήχους της μουσικής. Το αερόστατο ήταν το όχημα της φετινής γιορτής, που συμβολίζει την ελευθερία, τη χαρά και τη θετική διάθεση αλλά και την ανάγκη μας να πετάξουμε ψηλά και να απολαύσουμε κάθε στιγμή.

Το τεράααααστιο, πολύχρωμο αερόστατο που είχε στηθεί στο χώρο, αποτελούμενο από χιλιάδες μικρά μπαλόνια απογειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Melisses- ξεκάθαρα ένα από τα highlight της βραδιάς.

A post shared by Amita Motion (@amitamotion) on

Για άλλη μια χρονιά, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο πρεσβευτής της Θετικής Ενέργειας καλωσόρισε τον κόσμο με το πιο μεγάλο χαμόγελο και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η μεγαλύτερη μουσική γιορτή της Αθήνας.

Love You All #EimasteThetikiEnergeia #AmitaMotion #PositiveEnergyDay

A post shared by Themis Georgantas (@themisgeorgantas) on

Την άρχη έκανε ο N.O.E, ο οποίος ανέβηκε στο stage και ξεσήκωσε τον κόσμο με συνοπτικές διαδικασίες ενώ στη συνέχεια οι Mike, Charis Savva και Animado προετοίμασαν το κοινό, για τον ΧΑΜΟ που θα ακολουθούσε.

Ο Ν.Ο.Ε προκάλεσε ταραχή στο πλήθος (για ευνόητους λόγους)

Ο Μike και η Animado κάνουν χαμό!

Ο Snik και οι Kings ξεσήκωσαν το κοινό και ανέβασαν τα επίπεδα της Θετικής Ενέργειας στο κοινό στα ύψη- περιττό να σου πω ότι όλοι χόρευαν σαν να μην υπάρχει αύριο από κάτω.

Ο Snik επί τω έργω

Οι Kings σε ένα πολύχρωμο παραλήρημα

Σειρά είχαν οι Radioact, οι οποίοι έδωσαν ένα τσικ μαγείας σε αυτή τη βραδιά και μας ταξίδεψαν σε ξεχωριστά μουσικά μονοπάτια, κάτι που ήρθε να ολοκληρώσει ο (αγαπημένος ΠΟΛΛΩΝ αν κρίνουμε από τις φωνές στο κοινό) Αναστάσιος Ράμμος, ο οποίος μας απογείωσε με τα τραγούδια του.

(Μήπως στέλνεις καρδούλες στον Γιάννη Χατζηγεωργίου των Radioact, ε;)

Ένας μικρός χαμός έγινε στο κοινό με τον Αναστάσιο Ράμμο

Από μια τέτοια γιορτή βέβαια δεν γινόταν να λείπει ο αγαπημένος των Vkators- ο Βαγγέλης Κακουριώτης έδωσε τρανταχτό παρόν, με απίστευτη καλοκαιρινή διάθεσή, μοιράζοντας στο κοινό εκατοντάδες μπάλες θαλάσσης, ανέβηκε στη σκηνή που γέμισε θετική ενέργεια.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, αληθινός pop star πάνω στη σκηνή

Αμέσως μετά ο κόσμος υποδέχτηκε τον Πάνο Μουζουράκη και την Xenia Ghali σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση.

Πάνος Μουζουράκης και Xenia Ghali, συνδυασμός φωτιά!

Στο positive stage βρέθηκε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που μάγεψε το κοινό, με τον Dj Pitsi, σε ένα μοναδικό performance σε συνεργασία με τους The StarBoys.

What a feeling #amitamotion #myangels

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Ελένη Φουρέιρα

Η εντυπωσιακή Έλενα Παπαρίζου μας θύμισε γιατί θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες Ελληνίδες performers και μαζί με τους Mark Angelo, The Players και Αναστάσιο Ράμμο παρουσίασε ένα εντυπωσιακό show ενώ τραγούδησε παλιά και καινούρια αγαπημένα μας τραγούδια (ναι, είπε το ”My number one” και από κάτω έγινε ΧΑ ΜΟΣ).

Οι Μarcus & Martinus, το συγκρότημα φαινόμενο από την Νορβηγία βρέθηκε επίσης στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και έδωσε τον παλμό. Για την ακρίβεια προκάλεσε ένα μικρό ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ.

(Αν κάνεις ένα search στο instagram με τα επίσημα hashtags της γιορτής, #amitamotion #eimastethetikienergeia και #positiveenergyday θα καταλάβεις τι ακριβώς έγινε με τους Μarcus & Martinus!)

Οι ΜΕΛΙSSES με ένα εντυπωσιακό intro ανέβηκαν στη σκηνή και ένωσαν τις φωνές τους με το κοινό ερμηνεύοντας το “Κύμα” και μας παρέσυραν στην *ίσως* πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς, τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όχι μόνο.

Με την θετική τους ενέργεια απογείωσαν  το μεγάλο αερόστατο γεμάτο μπαλόνια το οποίο πέταξε πάνω από το κοινό! Ακολούθησαν οι Playmen με τους Mad Mac, που εμφανίστηκαν στη σκηνή με μοναδικά led robots και οδήγησαν το κοινό σε ξέφρενο χορό με τις μουσικές τους.

Playmen και Mad Mac ανέβασαν το κέφι στα ύψη

Παρέα με τους Έλληνες καλλιτέχνες όμως γιόρτασαν και οι NERVO & DVBBS που βρέθηκαν στην Ελλάδα αποκλειστικά στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και χάρισαν στο κοινό, που δεν σταμάτησε να χορεύει, μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία.

Οι Nervo έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!

Οι DVBBS αφού χόρεψαν συρτάκι με την ελληνική σημαία στους ώμους, ξεσήκωσαν το πλήθος με τις μουσικές τους και έκλεισαν τη συναυλία με τον καλύτερο τρόπο.

Φοβερά παθιασμένοι οι DVBBS με το ελληνικό κοινό

Μια τέτοια βραδιά, δεν θα μπορούσε να μην κλείσει εντυπωσιακά, έτσι λίγο πριν το τέλος ανακοινώθηκε το Boy Band που αναδείχθηκε από το κοινό μέσα από τον διαγωνισμό ”Amita Motion Back 2 Bands”. Νικητές ήταν οι The Players, οι οποίοι έχοντας στο πλευρό τους σε όλη την διαδικασία την Έλενα Παπαρίζου και τους Kings, υπέγραψαν ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Universal Music, εμφανίστηκαν στο stage της Ημέρας Θετικής Ενέργειας και το ταξίδι για το όνειρο μόλις ξεκίνησε!

Σε κάθε περίπτωση το μήνυμα είναι ένα- με λίγη Θετική Ενέργεια και όρεξη να προσφέρεις, όλα γίνονται! Εμείς δίνουμε ραντεβού για το 2018 για να ζήσουμε ξανά μια βραδιά γεμάτη χρώμα, αισιοδοξία και μουσική.

Η Amita Motion προσβλέποντας σε ένα μέλλον που η Θετική Ενέργεια θα είναι “οδηγός” για τη νέα γενιά, φροντίζει κάθε της δράση να είναι φιλική προς το περιβάλλον. Έτσι για ακόμα μια χρονιά στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας ανακυκλώθηκαν τα υλικά των χιλιάδων συσκευασιών που απόλαυσαν οι fans, και επιπλέον, η Amita Motion θα προχωρήσει όπως κάθε χρόνο στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη διοργάνωση.