WATCHLIST

Η μοναδική καλοκαιρινή playlist που χρειάζεται να ακούσεις σήμερα

Όσο γράφονται αυτές οι γραμμές κάποια κάνει βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της Μήλου ενώ γύρω της τραγουδάνε τα τζιτζίκια και το μπουκάλι της μπύρας, που πήρε από το beach bar ιδρώνει δίπλα στην ξαπλώστρα. Κάποια άλλη περιμένει στη στάση του λεωφορείου και λιώνει από τη ζέστη ενώ δίπλα της μια κυρία με εμπριμέ φόρεμα χρησιμοποιεί τη βεντάλια της για να κάνει σκιά και να γλιτώσει από τον καυτό ήλιο. Υπάρχει η κατάλληλη playlist.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι ένας συνδυασμός καταγάλανης θάλασσας, παγωμένου ούζου και ψητού χταποδιού στα κάρβουνα, πασπαλισμένος με δυνατό ήλιο, βόλτες στο καυτό κέντρο της πόλης για μπύρες και πολύχρωμες τέντες στις παλιές πολυκατοικίες.

Είτε έχεις περάσει τα καλοκαίρια σου στο σπίτι της γιαγιάς τρώγοντας καρπούζι και πίνοντας παγωμένο νερό με βανίλια, είτε έχεις οργώσει τα νησιά της Ελλάδας με τους γονείς σου σίγουρα έχεις τραγουδήσει ”Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα” σε έξαλλη κατάσταση και έχεις χορέψει το ”Μην μου μιλάς για καλοκαίρια” σε κάποιο παραθαλάσσιο club τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η παρακάτω playlist αποτελείται από όλα αυτά τα τραγούδια που (έχουμε βαρεθεί αλλά μας αρέσει ακόμα να) ακούμε τα καλοκαίρια στα beach bars και γενικότερα στα μαγαζιά που έχουν συνήθως λευκούς τοίχους, γάζες που ανεμίζουν στο αεράκι και φοίνικες στην είσοδο. Πάτησε το play και ετοιμάσου να χορέψεις.