RIHANNA

5 φορές που οι Ελληνίδες προσπάθησαν να τραγουδήσουν Rihanna

Eίναι ένα πράγμα να είσαι πολύ καλή και πετυχημένη τραγουδίστρια, έχοντας κερδίσει το κοινό με τα δικά σου τραγούδια, κι ένα τελείως άλλο, να έρχεται κόσμος να σε ακούσει και να ερμηνεύεις τις επιτυχίες όχι απλά ενός άλλου καλλιτέχνη, αλλά της Rihanna, μιας γυναίκας από τα Barbados με πολύ χαρακτηριστική χροιά και προφορά που αναγνωρίζει όλος ο κόσμος.

Οι Ελληνίδες ερμηνεύτριες έχουν δοκιμάσει ουκ ολίγες φορές να κάνουν cover στα πιο διάσημα τραγούδια της Riri και φυσικά αυτό τους το εγχείρημα, βρήκε μια πολύ σημαντική αντίπαλο: εμένα – που εκπροσωπώ το μεγαλύτερο κομμάτι του fan club της Rihanna, ή περίπου αυτό.

Όταν η Έλενα Παπαρίζου είπε το Rude Boy

 

“Καμιρού boy” και ένα σοκολατένιο αγόρι τυλιγμένο με λευκή πετσέτα, λαδωμένο κορμί και γυαλιά ηλίου να χτυπάει την Έλενα Παπαρίζου στα οπίσθια και μετά γλείφει την παλάμη του. Χμ. Όχι.

Όταν η Ήβη Αδάμου είπε το We found love

 

Η Ήβη Αδάμου δίνει στο κοινό να τραγουδήσει το “We found love” με ένα πολύ ενθουσιώδες «ΝΑΙ» και θέλει και «Χέρια χέρια χέρια χέρια», μπλέκοντας λίγο το Sydney με τα Mad Awards, ενώ είναι απλά στην Κύπρο.

Η Ελένη Φουρέιρα λέει φέτος το Stay

 

Αξιοπρεπέστατη η ερμηνεία της Ελένης, αλλά το «Stay» θέλει πόνο, πολύ πόνο. Λάθος χρόνος, λάθος μέρος.

H Nατάσα Μποφίλιου λέει το Diamonds(;)

 

Δεν ξέρω γιατί συνέβη αυτό.

Όταν η Δέσποινα Βανδή τα πήγε καλύτερα στο Diamonds

 

Ίσως η καλύτερη προσπάθεια από τις πέντε ήταν αυτή της Δέσποινας Βανδή στα MadWalk τo 2013. Βέβαια είναι και playback, ενώ η κίνηση με τα χέρια παραμένει η ίδια με το “Όταν είμαι αγάπη μου μαζί σου στην αυλή του Παραδείσου”. Να τα λέμε κι αυτά.

Για να μπουν τα πράγματα στη θέση τους, ας ακούσουμε αυτό