VMA

Οι 13 πιο συγκλονιστικές εμφανίσεις από όλα τα VMA’s

Οι πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της pop κουλτούρας, έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των MTV Video Music Awards. Από το 1984 μέχρι και αυτή την Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί η 34η απονομή, αυτά τα βραβεία είναι ορόσημο και φροντίζουν κάθε χρόνο να προσφέρουν θέαμα που συζητάμε για καιρό.

Υπήρχαν όμως και ορισμένα performances τα οποία θυμόμαστε ακόμα και πολλά χρόνια μετά. Ποιος ξεχνάει τον πύθωνα της Britney Spears (όχι, δε θα τον δούμε εδώ). Ετοιμάσου για μερικά κακής ποιότητας βίντεο, αλλά κυρίως για πολλή και καλή pop (και όχι μόνο) μουσική.

Ηint: θα αφιερώσεις παραπάνω ώρα απ’ όση νομίζεις, σε αυτό το θέμα.

Madonna – Like a Virgin, 1984

“Σαν παρθένα”, ντύθηκε νύφη και βγήκε από μια τεράστια τούρτα η βασίλισσα της pop, για να κυλιστεί λίγη ώρα αργότερα σε όλη τη σκηνή, τυλιγμένη από ολόλευκα τούλια.

Whitney Houston – How Will I know/Greatest Love of All, 1986

Χωρίς εφέ, χορευτές, σκηνικά, ή φωνητικά, η Whitney απέδειξε ότι μπορεί να γεμίσει τη σκηνή μόνο με τη φωνή και την επιβλητική παρουσία της.

Madonna – Vogue, 1990

 

Αυτή η υπερπαραγωγή του Vogue, αλά Μαρία Αντουανέττα δε μπορούσε να λείπει από αυτό το αφιέρωμα.

Nirvana – Lithium, 1992

Mας τρόλαραν λίγο ξεκινώντας με το “Rape me”, αλλά τελικά έπαιξαν το “Lithium”. Δε νομίζω πως έμεινε κανείς απογοητευμένος από την εξέλιξη του show.

Michael Jackson, 1995

Billie Jean, Dangerous και Smooth Criminal σε ένα 15λεπτο show – επος από τον αναντικατάστατο Michael Jackson.

Puff Daddy, Sting, Faith Evans, 112 – I’ll Be Missing You, 1995

Σε ένα από τα πιο συγκινητικά performances, ο Puff Daddy τίμησε την μνήμη του φίλου του, Biggie Smalls, συνοδευόμενος από τον Sting, τη Faith, και τους 112.

Britney Spears – Satisfaction/Oops I Did It Again, 2000

 

Όταν η Brit αποφάσισε να ξεφορτωθεί το “καλό κορίτσι”, τα VMA’s της έδωσαν όλη τη σκηνή για να μας τραγουδήσει σε έναν αρκετά πιο σέξι τόνο για την ικανοποίηση και τα λάθη της.

Eminem – The Real Slim Shady, 2000

 

O Eminem ραπάρει μαζί με μια στρατιά από σωσίες του και γίνεται ο πρώτος καλλιτέχνης που ανεβάζει το performance του από τους δρόμους στη σκηνή των VMA’s.

Madonna, Christina Aguilera, Britney Spears, Missy Elliott – Like A Virgin/Hollywood, 2003

Πέρα από το φιλί της Madonna με τη Britney και την Christina, το επόμενο αξιοσημείωτο στιγμιότυπο είναι το ύφος του Justin Timberlake. ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΤΕΤΟΙΑ SHOWS;

Kanye West – Runaway, 2010

 

Ο Kanye εμφανίζεται κάπως έτσι μια στο τόσο, για να θυμίσει στον κόσμο ότι ξέρει να κάνει τέχνη.

Justin Timberlake, ΝSync, 2013

 

O Justin τιμήθηκε με το βραβείο “Video Vanguard” και μας χάρισε ένα φανταστικό performance με όλες του τις επιτυχίες. Το θέαμα όμως απογειώθηκε όταν ενώθηκε ξανά με τους NSync. Serious 90s vibes.

Rihanna – Stay/Love On The Brain/Diamonds, 2016

To κορίτσι μου δε θα έλειπε από αυτή τη λίστα. Δες κοστούμια, σκηνικά, μπάντα, μακιγιάζ, ύφος, άκου φωνή. *drops mic*

Beyonce – Lemonade, 2016

 

Έκανε χαμό με το περσινό της album “Lemonade”. H 15λεπτη οπτικοποίησή του στα VMA’s είναι κάτι που δεν πιστεύαμε πως μπορούσε να συμβεί σε live πρόγραμμα. άπαξ και το δεις, δε μπορείς να το ξεχάσεις.