Η Cate Blanchett βγάζει το σουτιέν της on stage στο Broadway και δεν φαντάζεσαι το γιατί

Main Image

Η αγαπημένη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στη σκηνή του Broadway.

Πώς να εξηγήσεις σε εκείνον που δεν σταματά να μιλά ότι έχεις κουραστεί να τον ακούς και ειδικά όταν ο "εκείνος" είναι ο άντρας σου; Μα βγάζοντας το σουτιέν σου με σχεδόν ταχυδακτυλουργικό τρόπο. Ή, τουλάχιστον, αυτό κάνει η Cate Blanchett στο θεατρικό έργο "The Present" όπου και πρωταγωνιστεί, κάνοντας παράλληλα το ντεμπούτο της στη σκηνή του Broadway.

Σε αυτό το έργο για δύο που συνιστά μια σύγχρονη εκδοχή του ομώνυμου δράματος του Τσέχοφ, η Cate Blanchett υποδύεται την Anna, μια γυναίκα παγιδευμένη να ακούει διαρκώς έναν άντρα να εξηγεί την πλοκή μιας ταινίας που κανείς δεν έχει δει.

ADVERTISING

Inline Image

Κι ενώ εκείνος φλυαρεί ακατάπαυστα, η Blanchett, εμφανώς βαριεστημένη, με μία σχεδόν ταχυδακτυλουργική κίνηση ξεκουμπώνει το σουτιέν της, χωρίς να βγάλει το πουκάμισό της, τερματίζοντας έτσι την ατέρμονη συζήτηση, που περισσότερο για μονόλογος μοιάζει. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, τη στιγμή εκείνη απολαμβάνει και το χειροκρότημα των γυναικών του κοινού.

Γιατί, όμως, η ηθοποιός κάνει αυτή την κίνηση ώστε να δώσει τέλος στη βαρετή φλυαρία του έτερου χαρακτήρα του έργου; "Η μητέρα του Andrew (του συζύγου της) συνήθιζε να το κάνει αυτό στις Κυριακάτικες οικογενειακές συνεστιάσεις όταν απλώς ένιωθε ότι είχε βαρεθεί ή μπουχτίσει με κάτι", εξηγεί η ίδια η ηθοποιός. "Έτσι, το είδα σαν ένα φόρο τιμής σ' εκείνη", συμπλήρωσε.

ADVERTISING

Η Cate Blanchett δεν περίμενε ότι αυτή η μεταφορική εκδοχή του...μεσαίου δακτύλου θα είχε τόση απήχηση στις γυναίκες που παρακολουθούν την παράσταση. "Δεν ήξερα καν τι σημαίνει αυτή η κίνηση, αλλά πλέον ξέρω ότι είναι σωστή", ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή της στο New York Magazine η ηθοποιός.

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.