Το νέο trailer του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017

Main Image

Το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2017 ανοίγει αυλαία στις 31 Μαΐου.

Με περισσότερες από 130 παραγωγές, 7 θεατρικές παραγωγές αξιώσεων στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, 4 στη Μικρή Επίδαυρο και εγκαίνεια στο θέατρο Ολύμπια της νεοσύστατης Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ο θεσμός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου μπαίνει και πάλι δυναμικά στο φετινό εγχώριο πολιτιστικό γίγνεσθαι.

Οι μασκότ της διοργάνωσης του 2017 μας έρχονται από την ελληνική μυθολογία: ο Πήγασος, ο Μινώταυρος και η Σφίγγα παίρνουν animation μορφή, ενώνοντας το παλιό με το καινούριο στο νέο trailer, το οποίο μας περιηγεί σύντομα στους χώρους που θα λάβει χώρα το Φεστιβάλ.

ADVERTISING

cc

Το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου θα "ζωντανέψει" και φέτος στις 30 Ιουνίου, με την επανάληψη των Επτά επί Θήβας του Λιθουανού Τσέζαρις Γκραουζίνις. Στο μεταξύ θα έχει πραγματοποιηθεί μια πολύ ενδιαφέρουσα προφεστιβαλική περίοδος από τις 22 έως τις 28 του Μάη στην οδό Πειραιώς 260 με το Bob Festival το οποίο δίνει βήμα σε νέες θεατρικές βδομάσες και στην Queer πλατφόρμα Sound Acts.

ADVERTISING

Aνάμεσα στις παραστάσεις που θα επιχειρήσουν να μας ταξιδέψουν φέτος μέχρι την Επίδαυρο είναι η Οιδίπους επί Κολωνώ (σκην. Σταύρος Τσακίρης), η Βάκχες (σκην. Έκτορας Λυγίζος), η Ειρήνη (σκην. Κωνσταντίνος Αρβανιτάκης). η Άλκηστη (σκην. Κατερίνα Ευαγγελάτου), η Μήδεια (σκην. Μαριάννα Κάλμπαρη και οι Πέρσες (σκην. Άρης Μπινιάρης).

ADVERTISING
oscars header logo
Sponsored by sponsor nova logo

ΟΔΗΓΟΣ ΟΣΚΑΡ 2018: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΤΕΛΕΤΗ

Πού, πώς, πότε και κυρίως ποιοι διεκδικούν τα Χρυσά Αγαλματίδια του 2018; Όσα πρέπει να έχεις κατά νου πριν τη μεγάλη τελετή.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ποιες ήταν οι ελληνικές ταινίες που διεκδίκησαν αυτή την τεράστια διάκριση;

ΟΣΚΑΡ: ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ (ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ)

Ο Leonardo Di Caprio πρέπει να νιώθει πολύ όμορφα που επιτέλους δεν ανήκει σε αυτή τη λίστα.


SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.