ALPHA

Στον Alpha και στο πλευρό της Γερμανού, ο Κώστας Τσουρός

Instagram

Τηλεοπτικών μαγειρικών συνέχεια, με το φετινό καλοκαίρι να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στα κανάλια και το νέο τους πρόγραμμα. Οι πιο διαρθρωτικές ανακατατάξεις ξεκίνησαν στο Epsilon, από όπου αποχώρησαν μαζικά παρουσιαστές και δημοσιογράφοι, στην προσπάθεια του σταθμού να αλλάξει ριζικά το προφίλ του. Ωστόσο, μεγάλες αλλαγές αναμένεται να δούμε και σε ΑΝΤ1 και ALPHA, οι οποίες και αρχίζουν να διαφαίνονται στον ορίζοντα από τις μέχρι τώρα μεταγραφές.

Ο ALPHA έχει συμφωνήσει από τον περασμένο μήνα για συνεργασία τόσο με την Ναταλία Γερμανού, όσο και με την Ελεονόρα Μελέτη, γεγονός που υποδηλώνει την επιθυμία του να τονώσει το ψυχαγωγικό κομμάτι σε επίπεδο εκπομπών και πέραν της μυθοπλασίας.

Η Ναταλία Γερμανού επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος», δηλαδή τον ALPHA, έπειτα από τρία χρόνια στο Epsilon με ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει να «κουμπώσει» αμέσως μετά την εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».

Ο Κωνσταντίνος Τσουρός είναι το πρώτο από τα ονόματα που έκλεισαν στην ομάδα που θα πλαισιώσει την εκπομπή. Έπειτα από πολύτιμη εμπειρία στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο δημοσιογράφος έδωσε τα χέρια με τον σταθμό, προκειμένου να να βρίσκεται στη νέα εκπομπή με παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού.

«Ήταν μια απόφασή μου να μην συνεχίσω τρίτη χρονιά στο Πρωινό. Το συζήτησα και με τη Φαίη (Σκορδά). Ήταν ενήμερη. Τα δυο χρόνια ήταν υπεραρκετά»,  δήλωνε ο δημοσιογράφος για την αποχώρηση από την εκπομπή του ΑΝΤ1 πριν από μερικές ημέρες.

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!