Αλλαγές στον ΑΝΤ1: Το ''Game of Love'' βγαίνει από το συρτάρι και ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει

Main Image

Εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο με τον ΑΝΤ1 να ανοίγει όλα τα χαρτιά του.

Το τηλεοπτικό τοπίο αλλάζει συνεχώς με το Survivor και το MasterChef να έχουν ξεχωρίσει και να έχουν καθορίσει κατά πολύ τι θα σημειώσουν οι πίνακες τηλεθέασης. Ο ΑΝΤ1 το μελετά και το χειρίζεται αναλόγως με αλλαγές και ενισχύσεις. Ο νέος διευρυμένος ρόλος του Αντώνη Κανάκη δεν ήταν η τελευταία κίνηση καθώς ο ανταγωνισμός δεν αφήνει περιθώρια.

Η Φαίη Σκορδά μέσω του Πρωινού κάνει τις ανακοινώσεις. Το «Game of Love» αν και αρχικά είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη σεζόν πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα και να προβληθεί μετά το Πάσχα. Παρουσιαστής θα είναι ο Χάρης Χριστόπουλος ο οποίος είχες υπογράψει από την αρχή.

ADVERTISING

Όπως όλα δείχνουν ο Λάκης Λαζόπουλος βρήκε τηλεοπτική στέγη μετά την αποχή κάποιων ετών και επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με τους «10 Μικρούς Μήτσους».

Υπό συζήτηση και δύο νέα τηλεπαιχνίδια που δεν είναι γνωστό πότε πρόκειται να ξεκινήσουν. Το πρώτο είναι το «Wall», για το οποίο έγινε πρόταση στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το δεύτερο είναι το «Love is calling», για το οποίο δεν έχει συμφωνηθεί τίποτα προς το παρόν.

ADVERTISING

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.