Πόσα χρήματα έπαιρνε η Άβα Γαλανοπούλου στο ''Λατρεμένοι μου Γείτονες''

Main Image

Η Άβα Γαλανοπούλου μιλά για τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης.

Μετά την αίσια έκβαση της δικαστικής διαμάχης που είχε η Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της εκείνη νιώθει ανακούφιση αλλά και δικαίωση. Μιλά στο Down Town και τη Φανή Πλατσατούρα για τις χρυσές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης αλλά και για την αδιάκοπη παρουσία της στο χώρο από το 1982.

ava

ADVERTISING

 

«Δουλεύω ασταμάτητα πριν ακόμη τελειώσω το σχολείο. Έχω εργαστεί ως σερβιτόρα, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα ως φοιτήτρια της Φιλοσοφικής, διορθώσεις κειμένων, baby sitting και ύστερα μπαίνει στη ζωή μου το θέατρο, τα τηλεοπτικά σενάρια, οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι στις πιο πετυχημένες σειρές.

Ξεκίνησα από το μηδέν σ’ αυτή τη δουλειά και πήγα βήμα – βήμα. Έζησα τη χρυσή 20ετία της τηλεόρασης και εργάζομαι χωρίς σταματημό από το καλοκαίρι του ΄82. Ό,τι χρήματα έβγαζα, τα κρατούσα. Μια περιουσία ζωής, που δεν έκανα ούτε σπίτια, ούτε οικόπεδα. Έφτυσα αίμα για να τα αποκτήσω. Δεν μου τα χάρισαν, δεν τα έκλεψα, δεν υπήρξα κληρονόμος και δεν κέρδισα το τζόκερ. Τα δούλεψα μέχρι το τελευταίο ευρώ», εξηγεί η ίδια.

Μόνο τα χρόνια που στο MEGA έπαιζαν οι «Λατρεμένοι μου Γείτονες» η Άβα, ως κεντρική πρωταγωνίστρια, αμειβόταν αρχικά με 4.000 ευρώ το επεισόδιο και στον δεύτερο κύκλο με 7.500 ευρώ.

Λατρεμένοι μου γείτονες

ADVERTISING

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.